Büyük Küpelerin Macerası Devam Ediyor

0
shares
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
+
What's This?
Herkese Merhaba! Ben Damla Rabia TÜZER, Fashionziner ekibinin en yeni üyesi olarak artık bu platformda sizlerle olacağım. Öncelikle biraz kendimden bahsetmek ve ardından yepyeni yazımla sizlere tekrar merhaba demek istiyorum. 20 Nisan 1993 tarihinde Glarus – İsviçre ‘de doğdum, ve ardından ailemin Türkiye’ye dönmesiyle birlikte İstanbul’da büyüdüm. Eğitimin Lisans dönemini İstanbul Teknik Üniversitesi’nde Tekstil Mühendisliği bölümünde tamamladım ve şuanda yine kendi bölümümde Yüksek Lisanıma devam etmekteyim. Ailemle birlikte sahiplendiğimiz 2 birbirinden tatlı köpeğim var ve fırsat buldukça onlarla da vakit geçiriyorum ve bunun yanı sıra heyecanlı sporlara oldukça ilgi duyan birisiyim. Günlük yaşantımda özellikle kullandığı aksesuarlarıyla dikkat çeken biriyim ve renkli, farklı aksesuarlara karşı da bir zaafım olduğunu söylemek kesinlikle doğru olur ki ilk yazımda da bunun bir etkisini tabiî ki göreceksiniz. Bundan böyle artık Fashionziner ’da sizinle deneyimlediklerimi, teknik bilgimi, sizlerin hayatını yer yer kolaylaştıracak bilgileri, araştırmalarımı ve gözlemlerimi paylaşıyor olacağım. Umarım yazdığım satırları okumak, size de en az benim onları yazarken duyduğum heyecanı ve keyfi verir. Şimdilik sizlere diğer yazılarda görüşmek üzere diyor ve ilk yazımla sizleri baş başa bırakıyorum. Keyifli okumalar!
Alışveriş yapmak, giyinmek, güzel görünmek özellikle kadınlar için vazgeçilmezler arasındadır. Her kadın kendini aynaya baktığında kusursuz görmek ister ve kendi stiline göre çeşitli kıyafet kombinleri yapar. İşte bu noktada onları herkesten ayıracak, farklı olmalarını sağlayıp dikkatleri üzerlerinde toplamaya yarayacak en önemli nokta ise tabi ki ‘Aksesuarlar’ olacaktır. Özellikle son yıllarda varlıklarını ve parıltılarını iyiden iyiye hissettiren aksesuarlardan olan ve sıkça görmeye alıştığımız, özellikle giysi kombinlerinin tamamlayıcısı şıkır şıkır küpeler! Bizleri bu sene de yalnız bırakmıyor. Aksesuarın da modası mı olurmuş! diyenler mutlaka olacaktır, hadi gelin birlikte bakalım 2018 de bizleri nasıl modeller bekliyormuş? 2018 yılında da küpeler yine ışıl ışıl ve göz kamaştırıyor. Bir önceki sezonda kendini gösteren püsküllü küpeler bu sezon adeta zirveye ulaşacak demek yanlış olmaz. Özellikle boyları daha da uzayan püsküller ve tüylerle kaplanmış küpeler adeta ben buradayım diyecek! İlkbahara girmemizle birlikte doğaya uyum sağlayan küpelerimiz de yerinde duramayacak ve onlar da dev çiçekler olarak kulaklarımızda stilimizi tamamlamak için özellikle 2018 yaz sezonunda bizlerle olacak. Daha spor bir tarzım var diyenlerdenseniz 2018 sizleri de unutmadı geometrik ve asimetrik desenler biraz daha büyüdü ve sizler için küpe formunu aldı. Hem zamansız parçaları sevenler hemde yalınlıktan yana olanlar için göz kırpıyor. Ve son olarak ışıltısını asla kaybetmek istemeyen kadınlarımız için svarovskiler ve diğer rengarenk taşlar ve boncuklar her türlü form, aksesuar ve tasarımla birleşerek 2018 sezonunda günlük şıklığınızı tamamlayacak ve özel davetlerinizde şıklığınızdan söz ettirebileceksiniz. Tüm trendlere bakacak olursak 2018 yılında da tüm hanımlar şıklıklarını ve stillerini ışıltılı aksesuarlarla tamalayacak.  Ve güzel haber bu muhteşem küpelere ulaşmak ise artık çok zor değil moda haftalarında da ürünlerin defilelerde öne çıkmasıyla birlikte artık her türlü bijuteri veya giyim alışverişlerimizi yaptığımız  mağazalardan bu şık aksesuarlara ulaşabilmek de bir o kadar kolay hale geldi. Bir dahaki yazıda görüşmek üzere, sizlere ışıl ışıl günler dilerim!..
Damla Rabia TÜZER ” Fashionziner New Author “
Bu yazıdaki referanslar www.theskynisantasi.com/Kupe,LA_201-2.html#labels=201-2 shop.mango.com/tr/kadın/takı-kupe_c17198400 www.zara.com/tr/tr/kadin-aksesuarlar-taki-l1015.html hm.com/tr_tr/kadin/urune-gore-satin-al/aksesuar/taki/kupe.html
Subscribe our YouTube Channel!
Follow us on Instagram!
Tüm medya mecralarımızı takip etmeyi unutmayınız. Share Now:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir