Kendall Jenner’ın Stil Serüveni

0
shares
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
+
What's This?

Gerçek bir yıldız ve  model olan Kendall Jenner, hepimizin tarzını aşırı beğendiği, stilinde uyguladığı her şeyi modaya dönüştüren ikonlardan biridir. Sanki hep böyle star olarak doğmuş ve her zaman moda ikonuymuş gibi geliyor hepimize di mi ? O zaman çocuk, ergen ve modelliğe yeni adım atmış Kendall’ın  her dönemdeki tarzını birlikte incelemeye ne dersiniz ?

İlk olarak 18 Mayıs 2003 yılındaki  Los Angeles’taki Finding Nemo galasındaki Kendall ile tanışalım.      

Henüz 8 yaşındaki Kendall ve küçük kız kardeşi Kylie bebek mavisi elbiseleri ve örgü saç modelleri ile yine ilgi odağı olmayı başarabilmiş gibi duruyorlar.

13 Kasım 2011 Hollywood Stil Ödülleri’nde Kendall henüz 16 yaşında kız kardeşi Kylie ile birlikte Şık Kardeşler ödülüne layık görüldüler. Yine göz kamaştırıyor metalik ayakkabıları, beyaz eteği ve gömleği ile.

2012 yılında Los Angeles’taki The premiere for Project X’ in kırmızı halısında görüyoruz Kendall’ı. Her ne kadar platform topuklu ayakkabılar şu dönemde demode parçalar olsa da o dönemin trend parçalardandı. Mavi elbisesi gerçekten vücuduna çok yakışmış ve altına kombinlediği pudra pembesi rengindeki ayakkabıları ile çok şık bir görüntü elde etmiş gerçekten.

Kendall’ı bu sefer 2013 yılındaki Amerika müzik ödelleri töreninde görmekteyiz. Keepsake marka beyaz top ve eteği Manolo Blahnik marka nude tonlarındaki ayakkabısı ve Dylanex marka büyük ve gösterişli kolyesi ile efsane göründüğünü söylemeden edemeyeceğim.

2014 yılında artık gerçek bir model ve yıldız olan Kendall’ı  MuchMusic Video Awards töreninde görmekteyiz. Duru güzelliği ve muhteşem fiziği ile adından sık sık söz ettiriyor. Fizik ötesi fiziği ile her parçayı mükemmele taşıyan Kendall gerçekten her dönem fiziği ve giydikleriyle ilgi odağı olmayı başarabilmiş.

2015 yılında  Coachella Valley Music and Arts Festival’de bu kombiniyle yine mükemmel olmayı başarabilmiş. Her zaman sade, şık bir tarzı olmuş Kendall’ın. Hiçbir zaman çok abartı parçalar tercih etmemiş ama yine de gözleri üzerine çekmeyi başarabilmiş.

2015 yılı ilkbahar/ yaz sezonun favori parçaları culottes, skinny jean, crop top, kayık yaka üst, püsküllü denim gibi parçaları sıklıkla tercih etmiş.

2016 yılında katıldığı Met Gala’da Stella Mccartney elbisesi ile yine oldukça iddialı ve şık.

2016 yılında Cannes Film Festival’inde Roberto Cavalli elbisesi ile oldukça cesur ve iddalı bir görüntü sunuyor.

2017 yılı Met Gala’da giydiği La Perla marka siyah elbisesi ve Christian Louboutin marka ayakkabıları ile insanı dehşete düşürecek güzellikte. Bence tam olarak şu anın Kendall Jenner tarzını oluşturup tamamladığı dönem. Kendall’ın şahsına münhasır boho, casual ve feminen şıklığını harmanlayarak oluşturduğu tarzı ile milyonları kendine hayran bıraktığı çok net bir gerçek.

Ve en güncel tarzı.. Ne denilebilir ki ben bayılıyorum tarzına, duruşuna!


Hilal Öztürk

” The magic wand is your hands


Bu yazıdaki referanslar: vogue.co.uk/gallery/kendall-jenner-style


Subscribe our YouTube Channel!

Follow us on Instagram!

Tüm medya mecralarımızı takip etmeyi unutmayınız. Share Now:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir