Naba Moda Tasarım Master Bursu

0
shares
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
+
What's This?

Fashionziner okurları ile paylaşılan bu yazı, italyada.net tarafından hazırlanan Naba Moda Tasarım Master Bursu ile ilgili ilandır, iyi okumalar.
NABA Milano’da moda tasarım master programı için burs yarışması açıldı. YÖK onaylı iki yıl sürecek bu master programı Şubat 2019 başlangıçlı. Yarışma için bir proje istenmiyor. Portfolyo ile yarışmaya başvurmanız yeterli. Burs başvurusu için hangi belgeler hazırlanacak?
  • Burs başvuru formu
  • Naba başvuru formu
  • CV
  • Portfolyo
  • Motivasyon mektubu
  • Diploma ve transkript (Ocak’ta mezun olacaklar diploma yerine öğrenci belgesi alacak.)
  • Pasaport kopyası
  • İngilizce dil belgesi
Burs miktarı ne kadar? 1’er öğrenciye %60, %50 ve %40, 2’şer öğrenciye ise %30 ve %20 burs verilecek. %60 burs ile eğitim ücreti yıllık 5.840€ %50 burs ile eğitim ücreti yıllık 7.265€ %40 burs ile eğitim ücreti yıllık 8.690€ %30 burs ile eğitim ücreti yıllık 10.115€ %20 burs ile eğitim ücreti yıllık 11.540€ Son başvuru tarihi ne zaman?  Burs için son başvuru tarihi 19 Ekim. Sonuçlar 8 Kasım’da email yoluyla açıklanacak. Orjinal burs metni ve başvuru formu için vera@veraedu.com ve bilgi@veraedu.com adreslerinden iletişime geçebilirsiniz. Burs başvurusu yaparken portfolyonuzda nelere dikkat etmeniz gerekiyor, önemli noktalar neler size anlatalım. Vera Eğitim, NABA Türkiye resmi temsilcisidir. Danışmanlık hizmetimiz ücretsizdir. veraedu.com Bostancı Mah. Gümüşçü Sok. No: 29 Ada Residence D:3 Bostancı – İstanbul – Tel: 0216 504 20 12 facebook.com/italyada @veraegitim

italyada.net Hakkında:

italyada.net, İtalya’da Eğitim alanında hizmet veren Vera Eğitim Danışmanlık ‘ın blogudur. Bu blogta sadece İtalya’daki okulların duyurularını değil, İtalya’ya yaptığımız seyahatler, İtalyan edebiyatçılarından eserler, İtalyan modası ve İtalya’ya dair birçok haber bulacaksınız.
Bu yazıdaki referanslar: italyada.net
Subscribe our YouTube Channel!
Follow us on Instagram!
Tüm medya mecralarımızı takip etmeyi unutmayınız. Share Now:

Fashionziner

Fashion Magaziner Portal

Fashionziner has 99 posts and counting. See all posts by Fashionziner

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir