Vogue Türkiye 100. Sayı Kutlaması

0
shares
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
+
What's This?
Vogue Türkiye’nin 100. sayısını kutlamak için D Maris Bay’de ilk gece Manos’ta yunan esintili bir akdeniz gecesi, ikinci gece ise La Guerite’te olmak üzere iki gün süren bir davet organize edildi. Davete katılan ekranların sevilen isimleri ise tarzlarıyla dikkat çekti. Konsept zorunluluğu olmasa da geceye katılan birçok isim akdeniz akşamı temasını stiline başarılı bir şekilde uyarladı. Buram buram yaz havaları esen davette oluşturulan stiller, bu yaz tarz sahibi olmak isteyenlere nelerin yapılıp yapılmaması yönünde iyi bir yol haritası oldu.

Baştan Aşağı Bembeyaz

Beyaz, her zaman sade şıklığın ve aynı zamanda iddialı şıklığın temsilcisi olmuştur. Baştan aşağı beyaz bir stille birleşen bronz ten, yaz akşamlarının en büyük tamamlayıcısıdır. Zamansız olarak değerlendirilen bu şıklığı tercih edenler arasında Gökçe Bahadır, Tülin Şahin, Gonca Vuslateri ve Nur Fettahoğlu karşımıza çıkıyor. Gökçe Bahadır ve Gonca Vuslateri kıyafet tercihlerini daha düz kesim ve sadelikten yana kullanırken Nur Fettahoğlu ve Tülin Şahin ise biraz daha detaylı parçalar tercih etti. Gökçe Bahadır’ın ayakkabıları ve Nur Fettahoğlu’nun aksesuarlarında tercih ettiği renk, stillerinin kilit parçalarıydı. Gonca Vuslateri ise başarılı bir stilin yanlış yerde kullanılmasının aslında bir başarısızlık olduğunu göstermiş oldu. Yarattığı şehirli stil başka bir davette başarılı sayılırken akdeniz esintili bir davet için yanlış bir seçim oldu.  

Yaz Coşkulu Elbiseler

Yaz aylarının getirdiği enerjinin en güzel dışavurumu cıvıl cıvıl renkli desenli elbiselerle oluşturulmuş stillerde saklıdır. Enerjisiyle bize ilk bakışta yaz havası hissettiren bu elbiseler, mevsimin zamansız parçalarındandır. Deseni, rengi veya tarzı ne olursa olsun yaydıkları yaz enerjisiyle ortak noktada birleşen bu elbiseleri tercih edenler arasında Gonca Vuslateri, Seda Domaniç, Dila Tarkan ve Demet Evgar vardı. Dila Tarkan ve Gonca Vuslateri çizgili elbise tercih ederken Demet Evgar çiçekli, Seda Domaniç ise deseni çokça detaylı bir elbiseyle davete katıldı. Gonca Vuslateri, sezona hakim olan renklerin elbisesinde beraber kullanılmasıyla ortaya sıcak bir görüntü çıkardı. Seda Domaniç’in elbisesiyle birlikte yarattığı enerji ise yaz aylarının getirdiği coşkunun en güzel örneği oldu.

Stil Sahibi Siyahlar

Siyah renk, her zaman kolay yoldan stil oluşturmak için risksiz bir tercihtir. Doğru tercihlerle birleşen siyah, sizi o gecenin yıldızı yapabileceği gibi en ufak bir hata ile kullanıldığında ise stili sıradanlar listesinin başında yer aldırabilir. Demet Evgar ve Beyza Şekerci Hepileri, siyah yazlık bir elbiseyle davete katılarak risk almayı tercih etmediler. Göz kamaştırmayan şıklıkları gece için uygun olsa da sıradan bir görüntü ile boy gösterdiler. Olivia Junieres ise davete katıldığı derin v yaka dekolteli siyah elbisesiyle bir yaz gecesi siyah şıklığını en başarılı şekilde üstünde taşıdı. Etek kısmında tül üzerine işlenmiş çiçek motifleri ve belindeki zincir kemer elbisesine hayran bıraktırdı. Hande Doğandemir de siyah tercih eden ünlüler arasındaydı. Giydiği önden düğmeleri olan siyah eteği sezonun modası olsa da akdeniz havasının estiği bir gece için tercih ettiği dar ve mini kombini davete uyum sağlayamadı.

Çağla Altınordu

” Moda ışığınıza yakışandır. “
Bu yazıdaki referanslar: vogue.com.tr/parti/vogue-turkiye-100-sayi-partisi
Subscribe our YouTube Channel!
Follow us on Instagram!
Tüm medya mecralarımızı takip etmeyi unutmayınız. Share Now:

Çağla Altınordu

1997 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdum. İstanbul Teknik Üniversitesi Tekstil Mühendisliği bölümünde eğitimimi sürdüyorum. Kumaşlara olan ilgim doğrultusunda işin ham maddesini öğrenmek için bu bölümü tercih ettim. Modaya olan tutkum ve mühendislik bilgilerimi birleştirebileceğim bir kariyer hedefim var. Modanın insanların kendi ışığıyla birleştiğinde anlam kazandığına inanıyorum ve bu inanç doğrultusunda insanların kendi ışıklarını bulup modayla birleştirmesine katkı sağlamak amacıyla yazıyorum.

Çağla Altınordu has 15 posts and counting. See all posts by Çağla Altınordu

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir