2019 BAHARINIZI ve YAZINIZI TEK BAŞINA GÜZELLEŞTİRMEYE YETEBİLECEK O AKSESUARLAR

0
shares
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
+
What's This?

Güneş yavaştan da olsa yüzünü göstermeye başladı. Artan hava sıcaklıkları her ne kadar arada ters köşe yapsa da, kafalarımızdaki yünlü berelerimizi çıkartma vakti geldi. Artık nefes alan saçlarımızı renklendirecek, güneşe uyum sağlayacak yeni aksesuarlara ihtiyacımız var derken imdadımıza zaman tünelinden çıkıp gelen bin bir çeşit bandanalar, tokalar yetişiyor.

Onlarca farklı renk, yüzlerce farklı desen, binlerce farklı çeşit çocukluğumuzdan, gençliğimizden çıkıp geldi. Kocaman kıstırmalı olanları yandan ayırdığınız saçlarınıza ya da daha küçük iki tanesini her iki yana da takarak baharı saçlarınızda hissetmeniz mümkün. Mavi bir kot pantolon ve üzerine giyeceğiniz düz beyaz veya siyah renk bir tişörtü inci kaplı çıtçıtlı tokalar güzelleştiremez mi sanıyorsunuz? Ya da blazer ceketinizin üzerine harfli tel tokaların ne kadar hoş duracağını gözünüzün önüne getirmenizi istesek? Hiç uğraştırmayacak rahat kombinlerinizi bakanı bir daha baktırtacak bir hale getirecek o detaylar işte bu yazıda.

Birçok önde gelen marka bu tokalardan birçok çeşit tasarladı ve alıcılarının beğenisine sundu. En iyi bildiklerinizden Gucci’nin, kristallerle tasarladığı ürünlerini aşağıda görebilirsiniz.

Bir diğer popüler aksesuarımız ise saç bantları.. Eşarp şeklinde olanları rengârenk modellere sahip olan, fiyonk şeklindekilerle ister gotik ister tatlı bir hava yakalayabileceğiniz, danteller ile romantikleşirken, lastik olanlarla sporken de şık olabileceğiniz bir moda bu.

İster akşam dışarı çıkarken zarafetinize zarafet katmak için, ister öğle yemeğinde kız arkadaşlarınızın gözlerini kamaştırmak için, isterseniz sadece kendinizi iyi hissetmek için takıp takıştırabileceğiniz harika detaylar bunlar.

Bu sene daha fazla askı almak yerine daha fazla çekmece ihtiyaç duyacakmışız gibi gözüküyor. İşe, okula, arkadaşlarla buluşmaya, akşam bir davete ya da yemeğe gidiyor olun; güzel yüzlerinizi daha da güzel gösterecek bu aksesuarlara bir şans verin derim.


Zeynep ALTUNTOP

“İçinde iyi hissettiğin kadar moda..”


Bu yazıdaki referanslar:


Subscribe our YouTube Channel!

Follow us on Instagram!

Tüm medya mecralarımızı takip etmeyi unutmayınız. Share Now:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir