Ceren Ünler [SPOTLIGHT]

0
shares
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
+
What's This?

2 Mart tarihinde Eskişehir’de ilk kez düzenlenen Eskişehir Fashion Week, Down Sendromu Derneği yararına yapıldı. Tasarımcı Ceren Ünler kendi  adını  taşıyan markasının ilk koleksiyonu olan “Second Skin”  İlkbahar-Yaz 2019 defilesini sundu. Defile büyük ilgiyle izlendi. Gecede down sendromlular da podyumda yürüdüler. Defilede çalan müzikler gecenin önemine vurgu yapan seçimlerdi.

10 modelin yürüdüğü defilede toplamda 16 parça moda severlere sunuldu.

instagram.com/buseutkucan ‘dan da defiledeki modeller arasındaydı.

Tasarımcı, markasını oluştururken feminen, güçlü, kendi ayakları üzerinde durabilen ve cesur kadınlardan ilham almış ve onlar için tasarımlar yapmaya karar vermiş. Küçük yaşından beri çizim yapan ve sanata her daim ilgi duyan tasarımcı bu hayalini Ceren Ünler markasını kurarak 2019 yaz sezonunda hayata geçirdi.

instagram.com/buseutkucan ‘dan da defiledeki modeller arasındaydı.

Kadının siluetini ve duruşunu tasarımlarıyla ön plana çıkaran tasarımcı  “Second Skin” koleksiyonunda vücuda oturan formlar tercih etmiş. Koleksiyonda doğal tonlardan pişmiş ayva ve vizon rengi başrolde iken siyah asaletiyle podyumdaydı. Deri  detayların yoğun olarak kullanıldığı koleksiyonda saten, organze gibi akışkan ve dökümlü kumaşlar kullanılmış. Doğru kombinlendiğinde hem gündüz hem de gece şık olabileceğiniz her parça mevcut. Öne çıkan detaylar arasında klasik çizgilere hareket katan büzgüler, drapelendirilmiş deriler ve piliseler var.

Aksesuar olarak sokak stilinin kurtarıcısı olan yazın hiti olacak bel  çantalarına yeni  bir yorum katan Ceren Ünler, çantaları omuz ve bacak gibi bağlantılar ile zenginleştirmiş. 2019 yazının trendlerinden olan tulumlar, balon kollar, transparan detaylar, metalik geçişler, asimetrik ve crop kesimler koleksiyonda yerini almış. Defilenin sonunda davetlileri selamlayan tasarımcı, tek omuzlu ve önden büzgülü taş rengi  midi elbisesi ile göz doldurdu. Koleksiyonun dışında kişiye özel  tasarımlar yapan Ceren Ünler, çizimlerini kendisinin yaptığı doğa serisi özel çantaları da satışa çıkardı. Doğaya saygı duruşunda olan çantaların isimleri  “Nature is Your Future”, “Pure Love”  ve “Freedom is Mine”. Çalışmalarına devam eden tasarımcı, önümüzdeki sezonun hazırlığını yapıyor.

Ceren Ünler

Bu yazıdaki referanslar: instagram.com/cunler

instagram.com/cerenunlerofficial

cerenunler.com

instagram.com/buseutkucan


Bu basın bülteni Ceren Ünler tarafından hazırlanıp Fashionziner ‘a iletilmiştir. Siz de moda markanızın basın bültenini info@fashionziner.com adresimize iletebilirsiniz.


Subscribe our YouTube Channel!

Follow us on Instagram!

Tüm medya mecralarımızı takip etmeyi unutmayınız. Share Now:

Fashionziner

Fashion Magaziner Portal

Fashionziner has 99 posts and counting. See all posts by Fashionziner

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir