LIUM DESIGN [SPOTLIGHT]

0
shares
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
+
What's This?

LIUM DESIGN

Lium Design enerjisini ve sadeliğini doğadan ilham alarak tasarladığı takı koleksiyonuyla günlük yaşamında zarafeti öne çıkaranların tercihi oluyor. Koleksiyonlar; zümrüt, safir, akik, kalsedon, turkuaz, ametist, pembe kuvars ve gümüş kullanılarak özenle hazırlanıyor. Tasarımlar her taşın sahip olduğu doğaya ait enerjiyi, insan enerjisiyle birleştirerek organik bir denge yakalamaya yardımcı oluyor. Giyim koleksiyonunda oldukça çarpıcı parçalara sahip olan marka, sezon trendlerini farklı tasarımlarıyla harmanlayarak müşterilerine konsept ürünler sunuyor. Özenle seçilen kumaşlar çeşitli kalıp oyunlarıyla ve aksesuar dokunuşlarıyla birleştirilerek eşsiz ürünler ortaya çıkarılıyor. Bu yıldız ürünlerinin yanı sıra iç giyim ve çorap gibi tamamlayıcı parçalarıyla da öne çıkan marka müşterilerine oldukça iddialı kombin seçenekleri sunuyor.

Marka Tanımı

• Lium Design, iyi fiyat kalite oranına sahip aynı zamanda elegan, heyecan verici, cesur ve seksi bir marka olmayı hedefliyor. • Koleksiyonunda star parçalara yer veren marka, her kadının dolabında bulunması gereken dikkat çeken, farklı ve çok amaçlı kullanıma uygun ürünleri bir araya getiriyor. • Sınırları olmayan ürünlerle kadınların iç dünyalarını günün her saati her yerde yansıtabilmelerini sağlamayı amaçlıyor. www.liumdesign.com @liumdesign facebook.com/liumdesign/ info@liumdesign.com  
// ( blog.fashionziner.com/2018/05/30/lium-design/ )

LIUM  DESIGN – About Us

Lium Design is the preference of those who likes to highlight elegance in their daily life with the accessories collection designed by the inspiration of nature’s energy and simplicity. The collections are designed carefully by using; emerald, sapphire, carnelian, chalcedony, turquois, amethyst, rose quartz and silver. These designs are helping to capture an organic balance by bringing together the human energy and the natural energy of each stone. Having highly stunning pieces in their clothing line, Lium Design offers their customers concept products by blending seasonal trends with their diverse designs. Extremely unique creations are being produced with using cautiously picked fabrics which is combined with various pattern games and the touch of different accessories. Alongside of these fabulous products, Lium Design also stands out with it’s complementary pieces like lingerie and socks and offers their costumers substantially assertive combination choices.

LIUM DESIGN – Description of Our Brand

  • Lium Design aims to be an elegant, exciting, bold, sexy brand and to have a good price-quality ratio.
 
  • Lium Design, which includes highlight pieces in their collections, brings the must have, conspicuous, diverse and versatile pieces together.
 
  • Aims women to be able to express their inner-selves by illimitable pieces at any place or any time of the day.

LIUM  DESIGN – Differences

Our differences from other brands;
  • Masstige
  • Different product range
  • Sexy & elegant look

LIUM DESIGN – Target Audience

Women are
  • in age range of 25-40
 
  • strong
 
  • self confident
 
  • discriminating

www.liumdesign.com @liumdesign facebook.com/liumdesign/ info@liumdesign.com
Bu yazıdaki referanslar: Lium Design
Bu basın bülteni Lium Design tarafından hazırlanıp Fashionziner ‘a iletilmiştir. Siz de moda markanızın basın bültenini info@fashionziner.com adresimize iletebilirsiniz.

Fashionziner Yazı Ekibi 2018


Subscribe our YouTube Channel!
Follow us on Instagram!
Tüm medya mecralarımızı takip etmeyi unutmayınız. Share Now:

Fashionziner

Fashion Magaziner Portal

Fashionziner has 99 posts and counting. See all posts by Fashionziner

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir