CHANEL Metiers D’Art 2018/19 Defilesi

0
shares
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
+
What's This?

New York’un Metropolitan Sanat müzesinde 17. Sunumu gerçekleşen Chanel Metiers D’ART 2018-2019 defilesi bu yıl da izleyiciler üzerinde muhteşem bir etki yarattı. Tematik olarak Antik Mısırdan esinlenilen bu defiledeki görüntüler gerçekten sıradışıydı. Elbise üzerindeki detaylar , mısır piramidi şeklindeki çantalar ve mısırlıların o dönem kullandığı göz makyajını anımsatan makyaj desenleri gerçekten muhteşemdi.

Markanın da yüzü olan Pharell Williams’ın podyumda yürümesi bizi oldukça şaşırttı.

Davetliler arasında oldukça ünlü isimler yer almaktaydı. Hepsi adeta şıklık yarışına girmiş haldeydiler bu isimler şöyleydi:

Penelope Cruz

Temmuz ayında markanın elçisi seçilmiş olan Penelope Cruz süslenmiş bir korse ve tüylü eteği ile tamamen siyah giyinmiş bir şekilde defilenin parlayan isimlerinden biri oldu.

Margot Robbie

Diz hizasındaki etek boyuna sahip dantel ve fiyonk detaylı siyah elbisesi ile odak noktası haline gelmeyi başaran Margot’un doğal makyajı oldukça güzel gözükmekteydi.

Ilse Salas

Peri kesim , kravat yakalı, uzun kolsuz bir elbiseyle şık ve zarif görünüyordu. Makyajı yok gibiydi neredeyse mücevher kullanmamıştı ama seçtiği metal çanta gerçekten tamamlayıcı bir unsur olmuştu.

Diane Kruger

Yeni anne olan Diane seçtiği elbise ile kusursuz gözükmekteydi. Zil kollu ve yüksek boyun ayrıntısı ile elbise olağanüstü bir görüntü kazanmış adeta.

Cecilia Suarez

Zeytin rengi tonlarındaki uzun ceket elbisesi oldukça rahat ve göz alıcı duruyordu. Çarpıcı altın düğmeler, yüksek boyun ve büyük kol detayları hoşa giden unsurlar arasındaydı.

Julianne Moore

Beyaz elbisesi ve kısa topuklu siyah süet çizmeleri ile oldukça cool ve zarif bir görüntü sergilemekteydi.

Marion Cotillard

Krem rengi elbisesinin üzerindeki düğme ve cep detayları ile muhteşem bir görüntü sergilemekteydi. Kullandığı siyah kemer belini daha ince göstererek hoş bir kıvrım yaratmaktaydı. Dudağındaki kırmızı ruj ise tamamlayıcı bir unsur niteliğindeydi.

Davetlilerin ardından podyumda sergilenen tasarımlara ve mankenlerin makyajına bakacak olursak gerçekten AntikMısır havasını yoğun bir şekilde hissettiğimi söylemeden geçmek istemiyorum.

Şapka , takı ve bot detaylarında ağırlıklı olarak kullanılan altın sarısı rengi o dönemi yansıtmakta oldukça etkili olmuş.

Her parçadaki etnik desen tüyler ürpetici bir etki yaratmaktaydı. Gerçekten renklerin uyumu da müthiş bir dereceydi.

 


Hilal Öztürk

” The magic wand is your hands


Bu yazıdaki referanslar: us.hola.com/en/celebrities/gallery/2018120513169/penelope-cruz-chanel-pre-fall-2019/6/


Subscribe our YouTube Channel!

Follow us on Instagram!

Tüm medya mecralarımızı takip etmeyi unutmayınız. Share Now:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir