76. Altın Küre Ödülleri

0
shares
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
+
What's This?

Bu yıl kırmızı halı heyecanı ilk kez Oscar Ödüllerinin habercisi olarak anılan Altın Küre Ödülleri ile gerçekleşti. Genel anlamda başarılı seçimlerden oluşan kıyafetler, önümüzdeki kırmızı halı etkinlikleri için heyecanı zirveye çıkardı. Konsepti olmayan bu seneki kırmızı halıda çoğunlukla renkli tercihler öne çıktı.

Lady Gaga

Gecenin en dikkat çeken ismi şüphesiz ki Lady Gaga oldu. Sinema dalında en iyi kadın oyuncu adaylığı olmasına yakışır bir şıklıkta gelen Lady Gaga, ödülünü Glenn Close’a kaptırdı. Ancak Shallow isimli şarkısı ile en iyi şarkı ödülünü kazandı. Geceye Maison Valentino imzalı baştan aşağı lila bir elbise ile katılarak tüm gözleri üstüne toplamayı başardı. Gaga, bu elbise ile 1954 yapımı A Star Is Born filminin yıldızı Judy Garland’ın elbisesine selam durdu. Lila elbisesini, elbiseyle uyumlu saç rengi ve mücevherleriyle tamamladı.

Lupita Nyong’o

Gecenin başarılı seçimini yapanlardan biri ise Lupita Nyong’o idi. Teninin rengini çok doğru kullanarak seçtiği Calvin Klein elbise ile kırmızı halıda parladı. Kobalt mavisi klasik kalem elbisede su damlacıklarını andıran püskül boncuk işlemeleri ve oval yaka kesimi ile kusursuz bir şıklığa imza attı.

Julia Roberts

Kırmızı halı etkinliklerinde genel olarak elbise tercih edilirken Julia Roberts, seçimini Stella McCartney bir takımdan yana kullanarak farklı bir tercih ile giriş yaptı. Nude ve siyah rengin uyumlu bir şekilde kombin edildiği takımı başarıyla taşıdı ve beğenileri topladı. Kıyafette tek omuzlu üst, smokin pantolon ile birlikte kullanıldı. Ancak Roberts ne kadar başarıyla taşımış olsa da, 2015 Altın Küre töreninde Emma Stone-Lanvin stili kadar başarılı olmadı.

Nicole Kidman

Renk tercihleriyle ön plana çıkmayı seven Nicole Kidman, bu sefer tercihini şarap rengi bir Michael Kors elbiseden yana kullandı. Vücut hatlarını saran payet elbisesini, disko topundan ilham alınarak tasarlanan çantası ile tamamladı. Heykelsiliği ve zarafeti ile kırmızı halıda bir kez daha en iyiler listesine adını yazdırdı.

Penelope Cruz

Donatella Versace’yi canlandırarak ödüle aday olan Penelope Cruz, seçimini Ralph&Russo bir elbise ile yaparak herkesi şaşırttı. Elbisenin yanardönerli jakar kumaşı, siyahtan mora geçişleriyle beğeni topladı. İşlemeleriyle parıldayan elbise, ipek bir kuşak ile boyundan bağlı bir şekilde tamamlanarak Cruz’un boyun bölgesine dikkat çekti.

Jessica Chastain

Jessica Chastain, Burberry elbisesi ile en çok konuşulanlar arasındaydı. Bunun sebebi ise Chastain’in, Burberry’nin kreatif direktörü Ricardo Tisci’nin marka için hazırladığı ilk tasarımı giyiyor olmasıydı. Başarısızlıkla sonuçlanan ilk tasarım hikayesi, Chastain’in ismini kırmızı halıda rüküşler listesine yazdırdı. Boncuk işlemeli transparan kumaştaki dikiş hatası ve korse kısmının vücuduna oturmaması gibi hatalar en göze batanlardı.


Çağla Altınordu

” Moda ışığınıza yakışandır. “


Bu yazıdaki referanslar:


Subscribe our YouTube Channel!

Follow us on Instagram!

Tüm medya mecralarımızı takip etmeyi unutmayınız. Share Now:

Çağla Altınordu

1997 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdum. İstanbul Teknik Üniversitesi Tekstil Mühendisliği bölümünde eğitimimi sürdüyorum. Kumaşlara olan ilgim doğrultusunda işin ham maddesini öğrenmek için bu bölümü tercih ettim. Modaya olan tutkum ve mühendislik bilgilerimi birleştirebileceğim bir kariyer hedefim var. Modanın insanların kendi ışığıyla birleştiğinde anlam kazandığına inanıyorum ve bu inanç doğrultusunda insanların kendi ışıklarını bulup modayla birleştirmesine katkı sağlamak amacıyla yazıyorum.

Çağla Altınordu has 15 posts and counting. See all posts by Çağla Altınordu

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir