2020 Yaz Ayakkabı Trendleri

0
shares
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
+
What's This?

Şu an dünyada COVID-19 pandemisi ve kaygı uyandıran birçok şey oluyor. Durum hakkında güncel kalmak, kendinizi ve başkalarını güvende tutmak için sosyal mesafe kurallarına uyduğunuzdan emin olmanız oldukça önemli. Hemen giymek isteyeceğiniz 6 yaz 2020 ayakkabı trendleri ile tanışın.

1. Çift Bantlılar

2020 İlkbahar/Yaz sezonu da bu yazılı olmayan kuralı takiben 90’ların peşine takılıyor ve çift bantlı sandaletleri geri çağırıyor. Kalabalıklar içinde göze çarpmayacak olsa da sıcak günlerde ayağınızdan çıkarmayacağınız tek modeli, bu trend kucaklıyor.

2. Parmak Arası Sandaletler

90’ların bantlı sandaletinin dönüşü konusunda endişeleriniz varsa parmak arası sandaletler resmen geri döndüğü için gözlerinizi başka tarafa çevirmek isteyebilirsiniz.

3. Şeffaf Sandaletler

Kendini modern hayata alıştıran sandaletler şeffaf tasarımları ve renkli topuklarıyla, giymek için hala ikilemde kalanlara göz kırpıyor. ‘‘ Çıplak ayakkabı’’ olarak da bilinen bu modaya uygun ayakkabılar bazen PVC, akrilik veya başka bir gizemli plastikten yapılır. Daha önce striptiz kulübüne ayrılmış olan bu şeffaf stillerin bu kadar yaygın olacağını kim düşünebilirdi?

4. T Kayışlı Sandaletler

T kayış sandaletleri son derece minimal olmakla kalmayıp aynı zamanda zarif ve havalı hissettiriyor.

5. Bilekte Düğümlenenler

Defilelerde sık sık karşılaştığımız bir başka trend ise bileğe düğümlenen bağcıklar. Zarif ve yenilikçi bir stil sunan bu görünüm, espadrillerden sandaletlere kadar birçok ayakkabıda etkisini göstermeye başladı. Gardırobunuzda yaz trendleri arasında yer alan bilekte düğümlenen ayakkabı tarzına da yer açmayı unutmayın.

6. Hasır ve Örgüler

Deniz dokunuşları onlara adeta silinmez dokunuşu veriyor. Son derece sakin, havalı ve zarif. Rahatlıktan ödün vermek isteyemeyenler kesinlikle tercih edebilir. Kendi adıma konuşacak olursam bu yaz ayağımdan çıkarmayacağım sandaletler arasında yer alacağı kesin 😀

Gelecek yazımda görüşmek dileğiyle…


Serli Hızarcı

“Moda olanı değil kendine yakışanı giy”


Bu yazıdaki referanslar: Pinterest


Subscribe our YouTube Channel!

Follow us on Instagram!

Tüm medya mecralarımızı takip etmeyi unutmayınız. Share Now:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir