H&M KAZAK SERİSİ İÇİN PRINGLE OF SCOTLAND İLE İŞ BİRLİĞİ YAPIYOR

0
shares
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
+
What's This?

H&M, sportif dokunuşlu klasik kazak koleksiyonu serisi için köklü marka Pringle of Scotland ile iş birliğini paylaşmaktan mutluluk duyar. H&M’in Pringle of Scotland’ın yaratıcı stüdyosuyla birlikte tasarım ekibi tarafından geliştirilen, Pringle of Scotland x H&M koleksiyonu 3 Ekim’den itibaren dünya çapında tüm mağazalarda ve hm.com’da satışa sunulacak.

Pringle of Scotland’ın mirası olan baklava desenleri ve jakarlar ince bir dokunuşla sunuluyor. Anahtar parçalar ise patchwork tonlarında ve dokusunda baklava desenli yün kazak, balon kollu boğazlı kısa kazak. Klasik iplikler kenarları işlenmemiş geniş kesim hırkalara tutumlu bir şekilde dokunmuş. Yuvarlak fermuarlı uzun kazak elbiseler, sıcak kapüşonlular, taytlar ve atletik logolarla süslenmiş atkı ve bereler.

Canlandırıcı renk paleti bu rahatlık hissini uyandırıyor: klasik hardal, güvercin grisi ve bisküvi kahvesinin sonbahar karışımı, beklenmedik neon sarıları ile yanıp sönüyor. Koleksiyon, rahat yünlü ve düz viskoz kumaşlarla birlikte geri dönüştürülmüş polyester ve organik pamuğu akıllıca kullanıyor. Koleksiyonda aynı zamanda, köpek sever müşteriler için  aynı renk ve baskılarda köpek kazakları bulunuyor.

Pringle of Scotland’ın uzun bir iş birliği geçmişi var ve H&M ile yapılan ortaklık çok ilham verici. Biz her zaman mirasımız olan kazaklarımızın DNA’sını ifade etmenin yeni yollarını arıyoruz ve umarız baklava desenlerimizin bu eğlenceli ve sportif ifadesi müşterilerimizi memnun eder ve H&M üzerinden dünya çapında bir kitleye ulaşır .”

Katy Wallace, Pringle of Scotland Marka Direktörü

Zengin ve etkileyici bir geçmişe sahip bir marka olan Pringle of Scotland ile iş birliği, H&M tasarım ekibi için çok eğlenceliydi. Genç ve sportif bir dokunuş oluşturmak için ikonik desenleri ve jakarları yeniden çalıştık. Geri dönüştürülmüş polyester, yün ve organik pamuk kullanabildiğimiz için gurur duyuyorum. Müşterilerimizin, ürünleri kendi tarzlarına göre şekillendirmelerini görmek için sabırsızlanıyorum.” 

Maria Östblom, H&M Kadın Giyim Tasarımcısı



Bu yazıdaki referanslar: H&M Türkiye


Bu basın bülteni H&M Türkiye tarafından hazırlanıp Fashionziner ‘a iletilmiştir. Siz de moda markanızın basın bültenini Upload Your Spotlight sayfamızdaki formu doldurarak veya info@fashionziner.com adresimize göndereceğiniz e-posta aracılığıyla bizlere iletebilirsiniz.


Subscribe our YouTube Channel!

Follow us on Instagram!

Tüm medya mecralarımızı takip etmeyi unutmayınız. Share Now:

Fashionziner

Fashion Magaziner Portal

Fashionziner has 99 posts and counting. See all posts by Fashionziner

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir