NEGIN MIRSALEHI – GISOU

0
shares
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
+
What's This?

‘Influencer’ sayısının her geçen gün arttığı bu zamanlarda, bu işe gerçekten emek vermiş, yıllardır bu sektörde olan birçok isim bulunmakta. Güzelliği, içtenliği, yaşantısı ve tabi ki dikkat çeken saçlarıyla Negin Mirsalehi severek takip ettiğimiz isimlerden birisi.

Birçok influencer kendi markasını çıkarsa da, kiminin markası tutunamazken kiminin markası takipçileri tarafından yoğun ilgi gördü. Negin Mirsalehi’nin takipçilerinin en çok merak ettiği konu ise saçlarına uyguladığı bakımlar ve nasıl şekil verdiği. Belki de bu ilgi doğrultusunda o da sektöre Gisou adını verdiği bir saç ürünü ile girdi.

Gisou’nun hikayesini kendisi şöyle anlatıyor: ”Arıcılığın benim kanımda olduğunu söyleyebilirsin. Altı kuşaktır benim ailem bu işle ilgileniyor. Babam babasından, o da kendi babasından öğrendi bu işi. Annem 30 yıl önce Hollanda’ya geldi ve kuaför olmak için eğitim aldı. Annemin yaptığı ilk şeylerden biri kendi saç bakım ürünü denemesini yapmaktı. Annem mümkün olduğunca doğal malzemeler kullanarak kendi formülünü geliştirmeye başladı. Kesin olarak bildiği bir şey vardı: babamın arıları temel içeriği sağlayacaktı. Arı kovanlarının içine bakın, Mirsalehi arıları çok çalışırlar. İçerideki bal mineraller, vitaminler ve antioksidanlar bakımından oldukça zengindir. Arıların evlerini sağlamlaştırmak için kullandıkları propolis, güçlendirici ve koruyucu özellikleri ile bilinir. Bu, saçınızı güçlendirmek ve ısıdan korumak için idealdir. Yıllar boyunca annem birkaç saç bakım formülü geliştirdi. Benim çözümüm her zaman babamın balından elde edilen ve her gün farklı şekillerde kullanmaya devam ettiğim ev yapımı yağ oldu. Bu nedenle Bal Enjekte Edilen Saç Yağı, Gisou’nun ilk ürünü oldu.”

İlk ürün olan saç yağının ardından ‘Tekstüre Dalga Spreyi, Isıdan Koruma Spreyi, Parlatıcı Astar, Bal Enjekte Edilmiş Saç Maskesi, Bal Enjekte Edilmiş Saç Yıkayıcı, Bal Enjekte Edilmiş Saç Kremi, Bal Enjekte edilmiş Saç Parfümü ve yağ ile parfümün seyahat boyu” da alıcıya sunuldu.

Daha önce Paris ve Floransa’da Pop-up Store’larda ürünlerini sergileyen Negin Mirsalehi Eylül 7’de New York’ta sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor.


Zeynep ALTUNTOP

“İçinde iyi hissettiğin kadar moda..”


Bu yazıdaki referanslar: us.gisou.com/service/story/

instagram.com/gisou/


Subscribe our YouTube Channel!

Follow us on Instagram!

Tüm medya mecralarımızı takip etmeyi unutmayınız. Share Now:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir