KENDİ MARKASI OLAN ÜNLÜLER

0
shares
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
+
What's This?

Victoria Beckham – Victoria Beckham

90lı yıllara damgasını vuran Spice Girls grubundan ve ünlü futbolcu David Beckham’ın eşi olarak tanıdığımız Victoria Beckham, kendi adını verdiği markasıyla tasarımlarını pazara sunmuştur. 2008 yılında kurduğu marka hem alıcılar hem de diğer firmaların ortaklık çalışmaları açısından ciddi ilgi görmüştür. Günümüzde 11 yılını geride bırakan marka, İngiltere Moda Ödülü sahibidir.

FENTY BEAUTY – Rihanna

Herkes tarafından tanınan, şarkıları ezbere bilinen, sıradışı bir güzelliğe sahip Rihanna da kendi markasını çıkaran ünlülerden. Daha önce birçok marka ile farklı ürünler için çalışmış olan Rihanna “Zaten hep aklımdaydı. Bunu bir gün yapacaktım.” dediği, kendi soyadını taşıyan markası FENTY’yi meraklılarına sundu. Fenty Beauty en çok 40 ton çeşidi bulunan fondötenleri ile dikkat çekerken, vücut parlatıcı losyonları ile de fazlasıyla merak uyandırdı.

Kylie – Kylie Jenner

Likit mat ruj ve dudak kalemleri ile 2015te kozmetik sektörüne girdikten sonra, satış rekorları kırdı ve koleksiyonunu genişletti. En dikkat çeken ürünleri halen rujlar olsa da; göz farı paletleri, kapatıcılar, highlighterlar, allıklar, aksesuarlar ve daha birçok ürün piyasaya sundu. Kylie Jenner markası sayesinde dönemin ‘en genç milyarder’i olarak anılmakta.

CR7 – Cristiano Ronaldo

Dünyaca ünlü futbolcu Ronaldo, iç çamaşırı başta olmak üzere kendi koleksiyonunu meraklılarına sunan ünlülerden.

KKW Beauty – Kim Kardashian

Kendisinde uyguladığı kontürlü makyajlarıyla adından sıkça söz ettiren Kim Kardashian da güzellik ürünleri ile sektöre giriş yapan isimlerden. Son günlerde markasına verdiği isim ile sık sık gündemde olan Kim Kardashian, bir de korse markası çıkarmış bulunmakta.

L.A.M.B. – Gwen Stefani

Şarkıcılık kariyerinin yanısıra tasarımcılık ile de başka bir sektöre daha atılan isimlerden biri de Gwen Stefani. Canlı renklere sahip tasarımları ile koleksiyonunu alıcılarına sunuyor.

Honest Beauty – Jessica Alba

Ünlü oyuncu da güzellik sektöründe kendi markasını pazara sunan isimlerden.

Kora Organics – Miranda Kerr

Yıllarca podyumlarda boy gösterdikten sonra o da makyaj ürünleri ile bir marka kurmuştur. Markasını organik formüllerden oluşturmayı hedeflemiş ve birçok ürünü ödüller almıştır.


Zeynep ALTUNTOP

“İçinde iyi hissettiğin kadar moda..”


Bu yazıdaki referanslar: fentybeauty.com/about-fenty

kyliecosmetics.com/pages/about

international.victoriabeckham.com/pages/about

koraorganics.com/pages/our-story

honestbeauty.com/our-story


Subscribe our YouTube Channel!

Follow us on Instagram!

Tüm medya mecralarımızı takip etmeyi unutmayınız. Share Now:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir