ADIDAS | PARLEY “ATIKTAN İPLİĞE”

0
shares
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
+
What's This?
Bugün, Adidas ‘ın okyanusları temizlemek ve temiz tutmak için bilinç oluşturmaya çabalayan uluslararası organizasyon Parley ile gerçekleştirdiği sosyal işbirliğini belgesel tadındaki video içerikler ile destekleyerek siz değerli Fashionziner okurları ile paylaşıyoruz. Bu yazımızda İstanbul ‘daki Adidas mağazalarında son zamanlarda sıkça rastladığımız Adidas Parley ürünlerinin hikayesine odaklandık. Belirtmemizde fayda var, sürdürülebilir moda konularına özel olarak ilgi gösteren bir moda magazin portalıyız. Türkiye ‘de İstanbul ‘da kurulan Sürdürülebilir Moda Platformu kurucu üyeleri arasında yer alıyoruz. Platform 11 kurucu üyeden oluşuyor. Okurlarımızın da sürdürülebilir moda örneklerini bizlerle paylaşmasını heyecanla bekliyoruz.

Sürdürülebilir moda ve sosyal inovasyon konularında bilinci artan ve sosyal işbirlikleri gerçekleştiren Adidas, Tommy Hilfiger, Patagonia, H&M, Marks & Spencer gibi marka sayılarının da gün geçtikçe artmasını diliyoruz.

PLASTİKLERİN OKYANUSLARA KARIŞMASINI ENGELLEMEK İÇİN PARLEY İLE BİRLİKTE ÇALIŞARAK ATIKLARI YÜKSEK PERFORMANS SPOR GİYİM ÜRÜNLERİNE DÖNÜŞTÜRÜYOR, SORUNA ÇÖZÜMLE CEVAP VERİYORUZ. ATIKTAN İPLİĞE. #ADIDASPARLEY

Sırasıyla ÖNLE, DURDUR, YENİDEN TASARLA sloganları ile çağrıda bulunuluyor.

ÖNLE

PLASTİK POŞET YOK, MİKRO TANECİKLER YOK. SIRADAKİ HEDEF: TEDARİK ZİNCİRİMİZDEKİ SAF PLASTİK KULLANIMINI SIFIRLAMAK.

DURDUR

PLASTİKLERİ OKYANUSA ULAŞMADAN TOPLAMAYI AMAÇLIYORUZ. DEĞİŞİM, HEPİMİZİN SORUMLULUĞU.

YENİDEN TASARLA

MALZEMELER, ÜRÜNLER VE ONLARI FARKLI KULLANMA YÖNTEMLERİ İLE EKO-İNOVASYONU HAYATA GEÇİRİYORUZ. YENİ YÖNTEMLER. YENİ VİZYONLAR. YENİ BİR GELECEK.
  • Parley ‘in takeaction.parley.tv adresinden çalışmaları hakkında çok detaylı bilgi edinebilirsiniz.
Adidas ‘ın bir de 8 Haziran-8 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirdiği DENİZLERDE PLASTİK KİRLİLİĞİNE SON VERMEK İÇİN KOŞ sloganında Runtastic Running & Fitness uygulaması ile entegre ettiği bir çağrısı bulunuyor.

OKYANUSLAR İÇİN PARLEY

PARLEY NEDİR? PARLEY TASARIMCILARI, DÜŞÜNCE ÜRETENLERİ VE LİDERLERİ BULUŞTURAN, OKYANUSLARIN GÜZELLİĞİNE VE ONU BEKLEYEN TEHLİKELERE DİKKAT ÇEKECEK VE YOK OLMA TEHDİDİNİ ORTADAN KALDIRACAK ÇEŞİTLİ İŞBİRLİKLERİNE OLANAK TANIYAN BİR PLATFORMDUR. ADIDAS, KURUCU ÜYESİ OLDUĞU PARLEY’İN FAALİYETLERİNİ DESTEKLİYOR. İŞBİRLİĞİ VE YARATICILIK, BU BİRLİKTELİĞİN TEMEL TAŞLARINI OLUŞTURUYOR.

PARLEY OKYANUS PLASTİK ATIK PROGRAMI

SEVDİKLERİMİZİ KORURUZ. AMA SADECE TANIDIKLARIMIZI SEVERİZ. OKYANUSLAR İÇİN KOŞ PROJESİNDEN ELDE EDİLEN GELİR, MALDİVLER’DEKİ PARLEY OCEAN SCHOOL GİRİŞİMİNİN YAYILMASINI FİNANSE EDECEK. PARLEY OCEAN SCHOOL, ÇOCUKLARA OKYANUSLARI KORUMA KONUSUNDA DENEYİME DAYALI EĞİTİM VEREREK ONLARI OKYANUSLARIN YENİ NESİL BEKÇİLERİ OLMAK ÜZERE YETİŞTİREN ÇEVRESEL BİR EĞİTİM PROGRAMIDIR.

ATIKTAN İPLİĞE

HENÜZ OKYANUSLARA ULAŞMADAN ÖNCE, PLAJLARDAN VE KIYI BÖLGELERİNDEN TOPLANARAK GERİ DÖNÜŞTÜRÜLEN ATIKLARDAN ELDE EDİLEN PARLEY OCEAN PLASTIC™’TEN ÜRETİLDİ

Dalgıç Anna Bader ‘in de bu sosyal işbirliğin içinde yer aldığı belgesel tadındaki içeriğe de yer verelim.

adidas x Parley | Dive featuring Anna Bader from Miniac Films on Vimeo.

#ADIDASPARLEY

#FORTHEOCEANS

Adidas gibi sürdürülebilir moda odaklı farkındalığı artırmaya yönelik sosyal işbirliği oluşturmayı planlayan markalar, bizimle iletişime geçebilirsiniz. Sürdürülebilir moda, sosyal inovasyon konulardaki farkındalığı artırmaya yönelik sosyal işbirliklerine destek olmaya hazırız.

Fashionziner Yazı Ekibi 2018

Tüm medya mecralarımızı takip etmeyi unutmayınız. Share Now:

Fashionziner

Fashion Magaziner Portal

Fashionziner has 99 posts and counting. See all posts by Fashionziner

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir