IED Jewelry Design Master Bursu

0
shares
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
+
What's This?

Fashionziner okurları ile paylaşılan bu yazı, italyada.net tarafından hazırlanan IED Jewelry Design Master Bursu ile ilgili ilandır, iyi okumalar.
IED’in Roma kampüsünde Ocak’ta başlayacak 1 yıllık master programı Jewelry Design için burs yarışması devam ediyor. Öğrencilerden bir proje hazırlamaları isteniyor. Burs proje konusu nedir? Konu yoruma açık olduğundan orjinal metni sizinle paylaşıyoruz. // Being the good change: ethic, educated and necessary. This is asked today to a creative. Without neglecting the superfluous, which is the salt of the job in the fashion world. Keeping this concept in mind, show us a project (a design, marketing or communication project) that integrates ethic and superfluous, and provide it with theoretical arguments and examples. “Be the change you want to see in the world”. // Burs projesi dışında hangi evraklar hazırlanacak? -CV -Motivasyon mektubu -Pasaport kopyası -İngilizce dil belgesi (Yoksa skype görüşmesi yapılacak.) -Portfolyo Burs oranı ne kadar? Tuition fee üzerinden %50 burs veriliyor. 18.900€ olan toplam okul ücreti burs ile 10.950€ oluyor. Bursa son başvuru tarihi ne zaman? Bursa son başvuru tarihi 20 Eylül 2018. IED Jewelry Design master bursu detaylı bilgi için vera@veraedu.com adresinden bizimle iletişime geçin.
Vera Eğitim – İtalya’da eğitim, ücretsiz danışmanlık Vera Eğitim, IED Türkiye resmi temsilcisi, Sadece İtalya’da Eğitim veraedu.com instagram.com/veraegitim/ Bostancı Mah. Gümüşçü Sok. No: 29 Ada Residence D:3 Bostancı – İstanbul – Tel: 0216 504 20 12 facebook.com/italyada twitter.com/italyada

italyada.net Hakkında:

italyada.net, İtalya’da Eğitim alanında hizmet veren Vera Eğitim Danışmanlık ‘ın blogudur. Bu blogta sadece İtalya’daki okulların duyurularını değil, İtalya’ya yaptığımız seyahatler, İtalyan edebiyatçılarından eserler, İtalyan modası ve İtalya’ya dair birçok haber bulacaksınız.
Bu yazıdaki referanslar: italyada.net veraedu.com
İlgili sektör profesyonellerine, tasarımcılara, öğrencilere; Tekstil-Moda odaklı markanızı, projenizi, girişiminizi, akademik çalışmanızı özellikle yeni olmak kaydıyla tanıtmak isterseniz, Fashionziner ‘a info@fashionziner.com adresi aracılığıyla basın bülteni iletebilirsiniz.
-Fashionziner Hakkında: Türkiye ‘nin yeni moda-magazin portalı olan Fashionziner.com; tekstil-moda alanında Türkiye’de yapılan tüm başarılı-güzel-güncel-orjinal-genç çalışmalara/haberlere yer vermeye çalışıyor. 15 genç yazarı ile kendi moda-magazin portalı kültürünü oluşturmaya devam ediyor. 1. yılını dolduran portalımızda genç moda tasarımcıların keşfedileceği bir platform olma ve modanın uluslararası İstanbul merkezli bir kavşağı olma amacı güdüyor. F CAREER olarak adlandırılan career.fashionziner.com adresinde ziyaret edebileceğiniz bir kariyer portalı da bulunuyor. Fashionziner Spotlight segmenti ile ürün-marka tanıtımlarına yer veriyor. Fashionziner Atelier kapsamında düzenlenecek atölyeler ile de alanında öncü, başarılı, faydalı değer üreten çalışmalara katkıda bulunurken yenilerini de oluşturmak istiyor. Fashionziner.com
Subscribe our YouTube Channel!
Follow us on Instagram!
Tüm medya mecralarımızı takip etmeyi unutmayınız. Share Now:

Fashionziner

Fashion Magaziner Portal

Fashionziner has 99 posts and counting. See all posts by Fashionziner

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir