Modanın Yeni Kraliçesi Rihanna’nın Savage x Fenty Vol. 2 Görünümleri

0
shares
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
+
What's This?

2020 yılı henüz bitmeden bizi felaketleri dışında sevindiren birkaç anlarından biri varsa o da sanırım bu yılki Savage x Fenty defilesiydi. Sevindiren diyorum çünkü geçen yıl yapılmış olan showun üzerine nasıl çıkabileceğini düşünülürken konu Rihanna olunca bu soruların gereksiz olduğuna karar veriyorsunuz. E hazırsanız Savage x Fenty şovunda Rihanna’nın stilinde neler olmuş şöööyle bir bakalım!

Deriler İçinde RiRi

Tabi ki hem saygımızdan hem sevgimizden RiRi’nin bu şovdaki olağanüstü görünümünden başlayalım. Üzerinde Vetements imzalı aşırı şık kuşaklı bir deri ceket ve tabi ki yeni Savage Not Sorry koleksiyonundan deri bir sütyen ile kombini tamamlayan RiRi, kırmızı halıda oldukça çok göz doldurdu. Bunların yanında kombinini deri eldivenler, şeffaf tayt, ve kalın katmanlı Neil Lane ve Loree Rodkin imzalı gümüş takıla ile tamamlayan RiRi, stilisti Jahleel Weaver’ın da dediği gibi hem modanın hem de güzelliğin kraliçesi olarak karşımızda.

Gösterinin açılış sahnesinde ise deri ceketinden kurtulan Rihanna, sadece Savage Not Sorry sütyeni ve şeffaf bile taytı ile muazzam şovu başlatıyor.

Rihanna’nın Son Mor Menekşe Stili

Rihanna’nın ikinci görünümü ise mor menekşeleri andıran renklerin içinde çivit mavisi iç çamaşırı ile çiçeklerin arasında orman perisi gibi süzüldüğü anlardı. Çiçek detaylı kirpikleri ile metalik renkli göz makyajı ile makyajını tamamlayan RiRi, çiçekten şalı ile örgülü saçlarını zarif bir şekilde süzerek şovun atmosferini daha da çok yükseltti.

Tamamen Siyah

Gösteriyi bitirmek için tekrardan sahneye çıkan RiRi yine siyahlar içinde karşımıza çıktı. Bu sefer fırfır detaylı deri bir korse giyen Rihanna, bu kombini deri eldiven, sivri burun parlak bir stiletto ve incilerden oluşmuş bi halhal ile tamamlamış. Ne yalan söyleyeyim Rihanna olduğu için bahsettiğim bütün kombinleri ayrı ayrı zaten çok yakışmıştı ancak bu son görünümü gerçek anlamda ‘olağanüstü’ görünüyordu. Bir insan hem asil hem şık nasıl görünür diye aklınızda bir soru varsa (benim vardı) işte cevabı karşınızda. Rihanna. Her kıyafete göre makyajını da değiştiren RiRi’miz çiçek detaylı tatlış kirpiklerden sonra koyu renk ruju ile arkasında oluşmuş yeşil fon ile 15.yüzyıldan beri yaşayan dünyanın en eski vampirlerinden biri gibi duruyor (Edward Cullen’dan sonra. Şaka şaka.).

Size biraz alışmanız için Savage x Fenty Vol 2.’ye giriş olması için RiRi’miz stilinden bahsettim. Şovun kalan kısmı için lütfen takipte kalın ve saatlerinizi ayarlayın. O zamana kadar görüşmek üzere!


Damla TOMRUK

“ Hayallerinizi gerçekleştirmenin yolu uyanmaktan geçer. ”


Bu yazıdaki referanslar: harpersbazaar.com/celebrity/latest/a34239506/rihanna-outfits-from-savage-x-fenty-show/



Subscribe our YouTube Channel!

Follow us on Instagram!

Tüm medya mecralarımızı takip etmeyi unutmayınız. Share Now:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir