Mezuniyet Şıklığı

0
shares
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
+
What's This?
Senelerimizi geçirdiğimiz okulumuzun koşturmacası, hızlı dönemlerini geride bıraktık ve evet finallerin ardından işte o heyecanlı an gelip çattı ‘MEZUNİYET’ ! Hayatımızın kesinlikle en önemli anlarından biri olacak mezuniyetler özellikle biz kadınlar için oldukça önemli. Yeni bir hayata atılma döneminde, mezuniyet gecesi yaklaştıkça içimiz saran o tatlı heyecan her genç kadının hayalini kesinlikle süslüyor diyebiliriz. Mezuniyetlerimize sayılı günler kalmışken gecenin en şık kadını olmak ve gözleri üzerinizde hissetmeye hazır mısınız? İşte şimdi size seçimlerinizde oldukça fayda sağlayacak o tatlı kafa karışıklığınızı biraz olsun üzerinizden atmanızı sağlayacak önerilere hazırsanız, hadi buyurun işte size küçük ipuçları. Keyifli okumalar dilerim!!

Diploma töreninin olmazsa olmazı: Midi boy elbiseler

Midi boy elbiseler diploma töreninizde size çok yardımcı olacaktır. Özellikle hareket kabiliyetinizi engellememesi tören boyunca eğlencenizi asla kesmeyecek ve giyeceğiniz cübbeyi de kapatmayacağı için şıklığınızı kaybetmeden rahat bir gün geçirebileceksiniz. Giyeceğiniz sade midi boy bir elbiseyi birkaç sezondur modası geçmeyen tek bantlı bir ayakkabıyla kombinleyerek şıklığınızı tamamlayabilirsiniz.

Baloların vazgeçilmezi: Maxi Abiye Kıyafetler

Mezuniyetiniz şık bir mekânda akşam yemeği eşliğinde gerçekleşecek bir balo ise tercihinizi biraz daha ağır kıyafetlerden yapabilirsiniz ama tabi ki yaşınız ve fiziki özellikleriniz göz önünde bulundurmanız abiye elbise seçiminde oldukça önemli. Mezuniyet için bel kıvrımı belirgin olan genç kadınlar balık model olarak bilinen ya da bel kıvrımını öne çıkartacak kemer detaylı elbiseler tercih edebilirler. Eğer daha düz bir vücut hattına sahipseniz bel bölgenizde kullanacağınız küçük dekolteler sizi daha kıvrımlı gösterecektir.

Partilerin göz bebeği: Mini elbiseler

Mezuniyetiniz bir balo şeklinde değil de ‘after party’ konseptinde yapılacaksa mini boy elbise tercihi siz çok daha ferah ve canlı gösterecektir. Ayrıca hareketli müziğe ve ortamın hareketliliğine çok daha kolay adapte olup, arkadaşlarınızla hoşça vakit geçirmenizi de engellemeyecektir. Mini boy elbise tercihinizde payetli, hereketli desenli kendini gösteren ve ortamın enerjisine uyum sağlayan enerjik elbiseler sizi bulunduğunuz ortamın en gözde ve bakışları üzerine çeken kızı yapacak. 

Bahar içimizde: Romantik Çiçekli Elbiseler

Onlar aslında hiçbir sezon modasını yitirmedi gardıroplarımızın her daim o saf ve romantik ruhunu içinde barındıran çiçekli elbiselerimiz. Kendini oldukça masum ve adeta hayaller âleminde hissetmek isteyen genç kadınlarımızın tercihi bu sezon çiçekli uçuş uçuş elbiselerden yana olacak. Özellikle 2018 yaz sezonunda pek çok markanın vitrinlerinde görebileceğimiz bu elbiseler, mezuniyet konseptiyle bütünleşerek çok güzel bir birliktelik oluşturacak. Elbise detaylarını destekleyecek ve öne çıkaracak romantik ve Helenistik örgülerle yapılacak saç şekillendirmeleri ise sizin bütünüyle harika gözükmenizi sağlayacak.

Dikkat çekici ve Enerjik: Volanlar ve Püsküller

Eğer mezuniyet gününüzde oldukça enerjik, dikkatleri üzerine çeken ve aynı zamanda modern çizgiler bulunduran bir kıyafet seçmek istiyorsanız tercihinizi bu sezon her alanda kendini gösteren volanlardan veya genç ve enerjik ruhunuzu yansıtan püsküllerden yana kullanmanızda fayda var. Tabi ki her elbisede olduğu gibi hareketli ve hacimli olan bu detayları kullandığınız bölge çok önemli. Doğru şekilde ve dozda kullanıldığı taktirde sizi çok daha zarif ve alımlı göstereceğinden emin olabilirsiniz. Elbise tercihlerinizde 2018 yılının rengi seçilen lavanta veya sarı, kırmızı ve pembe renklerinden birini seçebilirsiniz. Giyeceğiniz kıyafet sade veya tek renkli ise abartılı saç aksesuarları ya da küpeler kolyeler ile kombinleyerek çok daha modern ve genç bir görünüm elde edebilirsiniz. En önemlisi ise hayatınızın bu güzel anında içinde en çok rahat edeceğiniz ve anın tadını çıkarabileceğiniz bir kombin olacaktır. Bir sonraki yazıda görüşmek üzere… Mutlu kalın! Damla Rabia Tüzer ” Fashionziner New Author “
Bu yazıdaki referanslar: www.trendyol.com/trendyolmilla/ www.vakkorama.com.tr/ www.abiye.com/ sagaza.com/ www.forevernew.com.tr/ davetcokelbisemyok.com/
Subscribe our YouTube Channel!
Follow us on Instagram!
Tüm medya mecralarımızı takip etmeyi unutmayınız. Share Now:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir