Rahatlığından Ödün Vermeyenlere Mule Seçimleri

0
shares
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
+
What's This?

1950lerde hayatımıza giren mule ayakkabılar uzun bir aradan sonra her türlü farklı renk, doku ve tasarım detaylarıyla 2019 sezonunda da bizleri yeniden kucaklıyor.

Yarı ayakkabı yarı terlik görünümleri ve tarzıyla gündüz kombinlerinden akşam kombinlerine sizi rahatlıkla taşıyacak olan mule stili yaz aylarının sonlarından sonbahara geçişte de vazgeçilmez olmaya devam ediyor. İlklerden biri olan Gucci markasının tasarlamış olduğu tüy detaylı mule ayakkabı moda severleri ikiye bölmüş olsa da takip eden dönemlerde ortaya çıkan yeni tasarımları herkes çok sevdi ve mule ayakkabılar hızla popülerliğini arttırmaya başladı.  

Rahatlığı elden bırakmayanlar ve aynı zamanda stil sahibi görünümden vazgeçmeyenler için oldukça şık bir seçenek olan olan mule ayakkabılar özellikle 2019 sezonunda kurtarıcı parça olmakla kalmıyor aynı zamanda modaya uygun görünmenizi de sağlıyor.

Kalın topuklu ya da düztabanlı bir mule ile günlük stilinizi tamamlayarak oldukça şık bir son dokunuş katabilirsiniz. Tasarımcılar bununla da kalmıyor Converse gibi spor giyim markaları sıcak havalarda spor ayakkabıların yerini alacak mule seçeneklerini rahat tasarımlarla birleştirerek moda severlerle buluşturuyor.

Aynı zamanda bu rahat tavırları, taş detaylarıyla süslenmiş göz alıcı parçaları denimlerle birleştirerek gün içerisinde daha elegan bir görünüm yakalayabilirsiniz.

Mule ayakkabılar sadece gündüzlerin kurtarıcısı olarak kalmıyor, aynı zamanda günün sonunda akşam davetleri ve özel günlerinizde de tarzınızı bir adım öne taşımanıza yardımcı oluyor. Uzun saten ya da tütü etekler, gece kıyafetleri ve abiye elbiselerle oluşturacağınız mule ayakkabı kombinleri hem ışıltılı görünümü hem de cool ve rahat tavrıyla bulunduğunuz ortamda adeta parlamanızı sağlayacak.

Ben mule ayakkabıların özellikle taş ve işleme detaylı olanlarına bayıldım. Hem konforu elden bırakmayıp hem de şık görünümünü gün boyu sürdürmek isteyen hanımların mutlaka edinmesi gerekiyor. Hem midi ve miniboy eteklerle, hem boyfriend jeanlerle kolayca kombinleyebileceğiniz ve kullanımı oldukça kolay olan mule terlikleri hala edinmediyseniz alışveriş listenize hızlıca eklemenizi öneriyoruz.

İyi haftalar…


Damla Rabia Tüzer

“ Hayatı yakala! ” 


Bu yazıdaki referanslar:


Subscribe our YouTube Channel!

Follow us on Instagram!

Tüm medya mecralarımızı takip etmeyi unutmayınız. Share Now:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir