YAZ 2020 BİKİNİ TRENDLERİ

0
shares
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
+
What's This?

Havalar ısınmaya başlayınca hepimizi haliyle endişe kaplamaya başladı. Bu izolasyon sürecinde aldığımız kiloları nasıl vereceğiz diye paniklemiş bir haliniz var gibime geldi. Paniklemekte haliyle haklısınız bir anda hareketsiz bir hayatın içerisine girdik kendimizi sağlıksız gıdalara kaptırmış olabiliriz. Sakin kalıp stres yapmayıp bu günlerde zamanımızı tam tersine daha verimli geçirip, kaliteli aktiviteler yapabiliriz. Örneğin; meditasyon, pilates, yoga, cilt bakımı, size iyi gelecek bunlara benzer aktiviteler… Sizler için 2020 yaz sezonu plaj modasında bomba gibi damgasını vuracak tüm merak edilen bikini trendlerini derledik.

1. Hayvan Desenleri

Hayvan desenleri birkaç sezon boyunca tüm podyumlarda güçlü bir hal alıyor bu yüzden onları 2020 yaz bikini trendlerinin bir parçası olarak gördüğümüz için beklediğimiz bir şeydi tabi ki de şaşırmadık.

Her türlü hayvan desenlerini gördük ancak en yaygın olanı leopar ve kaplan desenleriydi.

2. Flörtöz Çiçekler

Yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte bu sevincin natürel bir şekilde renklere aktarılması gayet dikkatleri üzerine çekiyor. Tropikal çeşitlilikte olan bu bikiniler insanı öyle bir havaya sokuyor ki normal olarak insanın karayip adalarına kaçamak yapası geliyor.

3. Batik

Batik deseninin tarzı renkli ve yoğun olduğundan dolayı 70’li yılların çiçek çocukları hippi kültürünü yansıtıyor. Gayet modern ve sürdürülebilirlik odaklı olduğundan dolayı modaya oldukça iyi uyuyor. Bildiğiniz üzere Hippilerin hayal dünyaları ve yaşamları gibi kıyafetleri de rengârenkti.

4. Siyah Bikiniler

Düz renkli bir bikini asla kötü bir fikir değildir. Aksine şüphesiz ki renk paletlerinde bulunan en etkileyici ton siyahtır ve bu renk asilliği temsil eder.

Aynı zamanda birçok tasarımcının da vazgeçilmez rengidir. Her giyim tarzında siyahın hepimizde apayrı bir yeri vardır. Çünkü hemen hemen herkes siyah renginde kendinden bir şeyler bulur. Asil duruşunun yanı sıra oldukça seksi bir havası da var. Kısacası bu renk modanın kalbinde yatıyor desek  yeridir.

5. Çikolata Kahvesi

Yaz 2020 trend bikinilerinin diğer rengi ise çikolata kahvesi. Bu renk de birçok cilt tonunda güzel görünebilir. Lakin ben kendi adıma konuşacak olursam kırmızı ve siyah renginin hastasıyım ilk tercihlerim arasında hep bu iki renklerden yana olurum. Eğer sade ama sıradan olmayan bir şey arıyorsanız çikolata kahvesi sizin açınızdan mükemmel bir seçim olabilir.

6. Turuncu

Yaz 2020 bikini trendleri için altıncı rengimiz parlak turuncu. Bu neşeli, sıcak renk hemen hemen her cilt tonu ile harika bir bütünlük oluşturabilir. Turuncu renk bilindiği üzere enerjisi yüksek bir renk olup insanı etkileyen ve albenisi yüksek renklerdendir. Renklerin psikolojisine de değinecek olursak bu renk iyimser ve canlandırıcı olup ruhumuzu canlandırır. Turuncudan esinlenenler her zaman hareket halindedir.

7. Yüksek Bel Altlar

2020 yaz bikinilerinin en seksi trendlerinden biri yüksek bel bikini altları. Kasıkları örtmek için uzun bir ip parçasıyla donatılmış. Bildiğiniz üzere son zamanlarda yüksek bel modasının özellikle kadınlar arasında popüler bir hale geldiğini hayretler içerisinde kalarak izliyoruz. Bazen yanlış kullanımla abartıya kaçanları görünce de korkuyla da seyretmiyor değiliz. 😀

Aslında yüksek bel birçoğunuzun işine geliyordur. Vücudunuzdaki yağları ve kötü görüntüyü kamufle edebilirsiniz. Eğer yüksek bel giyerseniz bu problemleriniz ortadan kalkacaktır. Yüksek belin yarattığı etkileri unutmamak lazım. Belinizi birkaç santim yukarı çektiğinizde dikkat burada toplanır ve bacaklarınız daha ince görünür. Böylece siz de bu yazın modası olan yüksek bel bikini altlarını rahatlıkla giyebilirsiniz.

8. Parlak metalikler

Her zaman ve özellikle de plajda ön plana çıkmak isteyip aynı zamanda gittiğim her yerde en dikkat çekici ben olmalıyım diyen bayanlar bu sene ışıltılı ve göz alıcı yanıyla tüm dikkatleri üzerinize çekeceğinizden emin olabilirsiniz. Parlak, metalik yaz 2020 bikinilerine dikkat etmenizi oldukça öneririm. Metalik renklerde amaç, ışığı yansıtabilen bir yapıya sahip malzeme veya kumaştan olması gerekmektedir. Bu ışıltı gerek kadife kumaşla gerek taş ve boncuklarla tasarlanır ki dokunun sert ve yumuşak olması ilgi odağı olmanızı sağlasın. Hemen hemen her ten rengine sahip olan bayanlara yakışacağından dolayı parlak metalikleri tercih ederken içiniz rahat olsun.

9. Tek Omuzlu Üstler

Tek omuzlu 2020 yaz mayoları açıkça söylemek gerekirse benim gayet beğendiğim tarzda olup severek giydiğim, giymekten bıkmadığım parçalardan biri.

Şık ve modaya dönük olup cilt tenini ön plana çıkarmanıza yardımcı oluyor. Tek omuzlu üstler öyle bir güce sahip ki bir kadının en çekici gizli silahı olan omuzlarını ön plana çıkarıyor. Diğer dekoltelerin yanı sıra hareketlerinizi kısıtlamıyor. Özellikle feminen görünmek isteyen bayanlar için de olmazsa olmaz parçalar arasında yerini alıyor. Üstelik bu omzu açık üstleri yaz sezonunda sadece bikinilerde kullanmakla kalmayıp aynı zamanda kışın da trikolarla birleşecek ve kış trendlerinde yerini alacağı görülüyor. Bu yaz trend olan düşük omuzlu bikini üstleri ile güneşe merhaba diyen omuzlar olacak. Artık tüm bayanların dolaplarını süslemeyi başaracak gibi görünüyor. Tek omuzlu üstlerin üzerinizde hoş durmasını sağlayabilmeniz için ilk olarak vücudunuzu iyi tanımanız gerekir. Çünkü omuz dekolteli üstler her vücut yapısında farklı durur. Omuzların darlığı, göğüslerin boyutu bunların hepsi birbirinden önemli dikkat edilmesi gereken detaylardır. Bu yüzden vücudunuzu tanımanız oldukça önemlidir.

10. Uzun Kollu Bikiniler

2020 bikini trendlerinin en şaşırtıcı olanlarından biri bence uzun kollu bikiniler oldu. Tamamen vücudun belirgin yerleri kamufle edilmiş, kol ve omuzlar kapalı olup kısıtlandırılma yapılmış.


Serli Hızarcı

“Moda olanı değil kendine yakışanı giy”


Bu yazıdaki referanslar: Pinterest


Subscribe our YouTube Channel!

Follow us on Instagram!

Tüm medya mecralarımızı takip etmeyi unutmayınız. Share Now:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir