Domus Academy Moda Masterları için Burs

0
shares
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
+
What's This?

Fashionziner okurları ile paylaşılan bu yazı, italyada.net tarafından hazırlanan Domus Academy Moda Masterları Bursu ile ilgili ilandır, iyi okumalar.


Domus Academy’de 4 Şubat’ta başlayacak moda masterları için burs başvuruları açıldı. Her bir bölüm için bir proje hazırlamak gerekiyor. Domus Academy’de moda alanında hangi master programları var önce onlara bakalım.

  • Fashion Design
  • Fashion Styling & Visual Merchandising
  • Fashion Management

Burs için hazırlık yapmadan önce bölüme karar vermeniz gerekiyor. Bursa başvuru tek bir bölüm üzerinden yapılıyor ve başvuru yapacağınız bölüm için bir proje hazırlamanız gerekiyor.

Burs başvurusu için proje konuları neler onlardan bahsedelim.

Fashion Design bölümü için burs projesinin sponsoru Vogue Talents. Bursa başvuru yapacaklardan moda görüşlerini anlatan bir koleksiyon hazırlamaları istenmiş. Proje metninde sürdürülebilirlik ve inovasyona bağlılık kavramlarına vurgu yapılmış.

Fashion Styling & Visual Merchandising bölümü için de proje sponsoru Vogue Talents. Bursa başvuru yapacaklardan kendilerine hitap eden uluslararası bir moda markası seçmeleri istenmiş. Bu marka için görsel iletişim kampanyası hazırlamaları istenmiş.

Fashion Management bölümü için projeye sponsor olan firma Salvatore Ferragamo. Bursa başvuru yapacaklardan markayı analiz etmeleri istenmiş. Markanın girişimlerini sürdürülebilirlik ve yenilik odaklı incelemeleri genç nesilleri de göz önünde tutarak öneriler sunmaları istenmiş.

Burs proje konuları oldukça yoruma açık. Bu yüzden mutlaka bizden katılmak istediğiniz bölümün orjinal burs metnini isteyin.

Başvuru yapacaklardan proje ile birlikte başka belgeler de istenecek. Bunlar: başvuru formu, CV, pasaport kopyası, motivasyon mektubu, transkript, diploma, İngilizce belgesi ve portfolyo. (Fashion Management bölümü için portfolyo istenmez.)

Burs ile ilgili diğer önemli noktalar ise şöyle:

DOMUS ACADEMY BURS TAKVİMİ
Yarışmaya son başvuru25 Ekim 2019
Sonuçların açıklanması26 Kasım 2019
Masterın başlangıcı4 Şubat 2020
DOMUS ACADEMY BURSLU OKUL ÜCRETİ
KAZANILAN BURS ORANIBURSLU OKUL ÜCRETİ
% 6011 440 Euro
% 5014 300 Euro
% 4017 160 Euro
% 2022 880 Euro

Birlikte nasıl çalışıyoruz? Vera Eğitim size ne sağlar?

Vera Eğitim, Domus Academy resmi Türkiye temsilcilik ofisi. Yarışmaya katılmayı düşünen öğrencilerimizle bir takım çalışması yürütüyoruz. Önce onlardan CV, pasaport, öğrenci belgesi (diploma), transcript, başvuru formu belgelerini hazırlamalarını istiyoruz. Bu aşama kısa ve kolay oluyor. Ardından motivasyon mektubu nasıl yazılmalı bunun hakkında konuŞuyoruz ve öğrencilerimize kolayca yazmaları için bir taslak yönlendirme emaili iletiyoruz. Motivasyon mektubunun da ardından portfolio ve örnek projelerin gösterimi için ofisimize davet ediyoruz. Ofisimizde geçmiş senelerde burs kazanan öğrencilerin çalışmalarını gösteriyoruz. Nelere dikkat etmek gerektiğini bu görüşmede detaylıca anlatıyoruz. Kendi proje konumuz üzerine karşılıklı brainstorming yapıyoruz. Bu fikir alışverişleri daha sonrasında telefonda da devam ediyor. Ve son olarak bütün belgeleriniz tamamlandığında (tavsiye ve püf noktalarıyla beraber) okula başvurunuzu emaille iletiyoruz. Bu süreçte ve daha sonrasında kayıt olma aşamasında öğrencilerimizden hiçbir ücret almıyoruz. Domus Academy’nin resmi Türkiye temsilcilik ofisi olduğumuzdan hizmetlerimizin karşılığını okul bize ödüyor. (Merak edenler için bu bilgiyi de paylaşmış olalım) Öğrencilerimize konsolosluk prosedürleri dahil olmak üzere yardımcı oluyoruz.

Sorularınız ve her türlü yorumunuz için bize yazarsanız çok memnun oluruz, yarışmaya katılacak bütün öğrencilere başarılar dileriz.


veraedu.com

instagram.com/veraegitim/

Bostancı Mah. Gümüşçü Sok. No: 29 Ada Residence D:3 Bostancı – İstanbul –

Tel: 0216 504 20 12

facebook.com/italyada

twitter.com/italyada


italyada.net Hakkında:

italyada.net, İtalya’da Eğitim alanında hizmet veren Vera Eğitim Danışmanlık ‘ın blogudur. Bu blogta sadece İtalya’daki okulların duyurularını değil, İtalya’ya yaptığımız seyahatler, İtalyan edebiyatçılarından eserler, İtalyan modası ve İtalya’ya dair birçok haber bulacaksınız.


Bu yazıdaki referanslar: italyada.net

veraedu.com


Subscribe our YouTube Channel!

Follow us on Instagram!

Tüm medya mecralarımızı takip etmeyi unutmayınız. Share Now:

Fashionziner

Fashion Magaziner Portal

Fashionziner has 99 posts and counting. See all posts by Fashionziner

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir