Giambattista Valli H&M ile iş birliği yapıyor

0
shares
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
+
What's This?

Ana koleksiyon, Sonbahar 2019’da satışa sunulacak.

H&M’in bir sonraki tasarımcı iş birliği, güzellik ve sofistikelikte uzman olan Paris merkezli tasarımcı Giambattista Valli ile olacak. Bu haber, bu gece Cannes’da gerçekleşen amfAR galasında duyuruldu. Giambattista Valli ve H&M Kreatif Danışmanı Ann Sofie Johansson kırmızı halıda Kendall Jenner, Chris Lee (Li Yuchun), Chiara Ferragni, H.E.R., Bianca Brandolini d’Adda ve Ross Lynch ile birlikte yürüdü. Yıldızlar Giambattista Valli x H&M iş birliğinden sınırlı sayıda sunulan ilk parçalar arasından en görkemli elbiselerle yer aldılar. Moda hayranları kırmızı halıda giyilen güzel parçaları ilk kez etkinlikle (neredeyse!) aynı anda olmak üzere keşfedip, 25 Mayıs’ta seçili mağazalarda ve hm.com’da satın alma fırsatı yakalayacak. Giambattista Valli x H&M koleksiyonunun tamamı ise, dünya çapında 7 Kasım 2019’da satışa sunulacak.

“Bu iş birliğinden ötürü heyecan duyuyorum: H&M stil vizyonumu ve güzellik algımı daha geniş kitlelere ulaştırmak adına bana bir fırsat veriyor. Amacım güzelliğe olan sevgimi paylaşmak ve herkesin ‘mutlu anlar’ının bir parçası olmak ve tüm dünyada sevgi hikayeleri yaratmak” diyor Giambattista Valli.

Giambattista Valli ile iş birliği yapmaktan heyecan duyuyoruz. Unutulmaz silüetleri ustaca yaratan, tartışmasız bir haute couture uzmanı. Onun imza stilini müşterilerimize sunma hayali gerçek oldu. Bu güzel koleksiyona tepkilerini görmek için sabırsızlanıyoruz” diyor Ann-Sofie Johansson, H&M Kreatif Danışmanı.

Roma’da doğup büyüyen Giambattista Valli kendi adıyla ilk koleksiyonunu 2005’te Paris’te sundu. Onun dünyası şimdi hazır ürünler, haute couture ve aksesuar ürünlerini içeriyor. Valli için H&M ile iş birliği yapmak bir ilk olmasının yanı sıra Valli’nin erkek giyime dair ilk macerası olma özelliği de taşıyor.

Giambattista Valli x H&M iş birliğinin sınırlı sayıda sunulacak olan ilk parçaları dünya çapında 12 seçili H&M mağazasında ve hm.com’da 25 Mayıs’ta sunuluyor olacak. Bu özel ürünler, moda tutkunlarına şık ayrıntılar ve şaşırtıcı yaklaşımlar içeren heyecan verici iş birliğine dair ipuçları verecek. Koleksiyonun tamamı ise dünya çapında 7 Kasım 2019’da satışa sunulacak.

Giambattista Valli x H&M iş birliği hakkında daha fazla bilgiyi hm.com/magazine üzerinden okuyabilirsiniz.

Sınırlı sayıdaki ilk parçalar Türkiye’de sadece hm.com’da satışa sunuluyor olacak.

Giambattista Valli x H&M iş birliğinin ilk parçalarından birini, burada amfAR galasında giymekten dolayı çok mutluyum. Bu elbise her şey – muhteşem, romantik ve çok feminen – koleksiyonun devamının nasıl olacağını sabırsızlıkla bekliyorum.” diyor Kendall Jenner.

 “Giamba çok sevdiğim bir arkadaşım ve çoğu kırmızı halı kıyafetim onun tasarımı. Bu yüzden onun H&M iş birliğinden dolayı çok heyecanlıyım. Ayrıca amfAR galası için Cannes’da olmak ve koleksiyondaki özel elbiselerinden birini ilk olarak giymek tüm Valli Kızları’nın hayalinin gerçek olmasıdır.” diyor Chiara Ferragni.



Bu yazıdaki referanslar: H&M Türkiye

www.giambattistavalli.com/en/


Bu basın bülteni H&M Türkiye tarafından hazırlanıp Fashionziner ‘a iletilmiştir. Siz de moda markanızın basın bültenini info@fashionziner.com adresimize iletebilirsiniz.


Subscribe our YouTube Channel!

Follow us on Instagram!

Tüm medya mecralarımızı takip etmeyi unutmayınız. Share Now:

Fashionziner

Fashion Magaziner Portal

Fashionziner has 99 posts and counting. See all posts by Fashionziner

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir