SONBAHARDA DİKKAT ÇEKİCİ OLMANIZI SAĞLAYACAK 6 TREND

0
shares
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
+
What's This?
Yazın sıcak günlerinden sonbahar/kış günlerine geçiş yaptığımız şu dönemlerde; moda dünyası çarpıcı,yoğun ve hızlı bir giriş yaptı sezona. Geçen sezonlara göre daha iddialı ve daha çok trende sahip olan bir dönemdeyiz. İşte bu dönemde kafa karışıklığınızı biraz azaltabilmek adına yazdım. 🙂

1- VAHSİ DOĞA ESİNTİSİ

Geçen sonbahar/kış sezonunda bende buradayım unutmayın diyerek kendini gösteren leopar deseni bu sonbahar ve kışın önde gelen trendi. E tabiki sadece leopar değil. Bu sezon vahşi doğa desenini taşıyan zebra deseni de raflarda olacak. Eğer kombinde risk almayı tercih etmiyorsanız mor bir fularla ya da kırmızı bir rujla kombini daha şık hala getirebilirsiniz. Ben daha cesur, daha ön planda olmak istiyorum derseniz; Parlak kumaşlı leoparları tulum gibi pantolon bluz olarak giyebilir, deri ve leopar birleşimini kullanabilir ya da  farklı renklerle birleşiminden yararlanabilirsiniz.

2- MASALSI PELERİNLER

Kim istemez ki masallardan fırlamış gibi gezmeyi? İşte müjde! Hemen hemen her markada her modelde bulabileceğiniz pelerinler mevcut. Özellikle bu sezon renk renk karşımıza ekose deseninin de pelerinlerde kullanıldığını görüyoruz. Sizde bu birleşimi dikkate alarak tarzını sağlamlaştırabilirsiniz.

3- KOVBOY BOTLAR

Kovboy tarzı parçalar her dönem var olsa da kendine münhasır tarzından dolayı çok tercih edilmiyordu. Fakat bu sezonun favori parçalarından olan kovboylar sahip oldukları renk ve desenlerle vahşi batiyi modernize bir şekilde karşımıza çıkarıyor. * Vahşi doğanın esintisi leopar ve zebra deseniyle kovboy botların birleşimi de muazzam olacaktır 😉  

4- BASTAN ASSAĞI DERİ

Geçtiğimiz yıllarda deri pantolon modasıyla hayatımızda büyük yer edinen deri; bu sezon her üründe karşımıza çıkıyor. Üstelik ürünlerde renk kısıtlaması yok hemen hemen her renkte karşımıza çıkan deriyi bastan aşağı giyerek kendinizi daha cesur kılmanızı tavsiye ederim * Deri takımızı deri botlarınızla tamamlayabilirsiniz.?

5- ISILDAYAN KUMASLAR

 Lateksli plastik ya da deri.. Kumaşın türü ne olursa olsun öne çıkan şey ışıltı ve parlaklık. Gecen sezon montlarda gördüğümüz metalik parlaklar bize uzay çağını çağrıştırsa da bu metalik ve parlak görüntüye alışsak iyi olacak sezonun en gözde parçaları olarak öne çıkıyor.

6-KAT KAT GİYİNMEK

Soğuk günlerde üşümemek için kat kat giyinmeyi hepimiz isteriz. İşte şimdi kat kat giyinmeyi modaya dönüştürmeye hazır olun! Gelecek Sonbahar/Kış sezonunda karşımızda çıkacak olan bu trend, hem soğuk havalarda üşümemenizi sağlayarak hem de sizi olduğunuzdan daha havalı göstererek favori trend olmaya aday. *Maison Margiela,Chanel, Prada gibi ünlü markaların tasarımcıları moda haftalarında podyumda bu trendin izinden gitti. 
Dilara Koloğlu “Moda ruhunda, sen daima parla”
Bu yazıdaki referanslar:
 
Subscribe our YouTube Channel!
Follow us on Instagram!
Tüm medya mecralarımızı takip etmeyi unutmayınız. Share Now:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir