Sınırları aşan tasarımlar: CHIVIT

0
shares
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
+
What's This?

Zamansız, sade, fonksiyonel ve bohem! Birinci sınıf deriyi başarılı el işçiliğiyle birleştiren CHIVIT, özgün aksesuar tasarımlarıyla kadın ve erkek stilini kusursuz bir dokunuşla tamamlıyor. Eskiye sadakat gösteren detayların, tecrübe ve yeni akımlarla birleştiği CHIVIT, güçlü duruşuyla dikkat çekiyor.

CHIVIT’in ünü sınırları aşan koleksiyonunda herkesin kendi ihtiyacına göre kullandığı multi fonksiyonel kılıflar, ön cepte rahatlıkla taşınan mikro cüzdanlar, tütün keseleri, farklı boyutlarda tablet ve laptoplara uygun el çantaları yer alıyor.

HOLSTER’LA ÇANTA HAKİMİYETİNE SON

CHIVIT’in en çok dikkat çeken tasarımı ise hiç kuşkusuz aynı zamanda markanın imza ürünü de olan holster’lar! Unisex tasarımıyla çanta taşıma zorunluluğunu ortadan kaldıran holster; cüzdan, kartvizitlik, anahtar gibi gereksinimleri rahatlıkla üzerinizde taşımanızı sağlıyor. Rahatlığı ön planda tutanların kısa sürede vazgeçilmezi olan Chivit Holster’ların her biri, el işçiliğinin tabiatına ve kullanılan derinin benzersiz doğasına bağlı olarak kendine özgü karakteristik tasarımlarıyla büyük beğeni topluyor.

TAMAMEN ELDE ÜRETİLİYOR

Güçlü duruş sergileyen tasarımlarıyla kısa sürede moda(stil) kulvarında kendine önemli bir yer edinen markanın yaratıcıları ise ödüllü moda tasarımcısı Tolga Turan ve eşi fotoğrafçı Özgül Özgüle Turan. Çift, birlikte yaptıkları seyahatlerde, unutulmaya yüz tutan zanaatlardan olan deri saraç işçiliği ile tanışıyor. Özgül’ ün Tolga’ ya hediye olarak ürettiği deri ürünlere çevrelerinden de büyük talep gelince 2013’te CHIVIT’i kurmaya karar veriyorlar: ‘’Her şeyin arkasındaki emeğin ve özenin değerini yeniden hatırlayarak başladı hikayemiz. İndigo rengine olan tutkumuz, bizi bu rengin topraklarımızdaki karşılığı çivit mavisine çekti. Biz de hayalini kurduğumuz oluşuma, sezgilerimizin rengi olan indigonun doğadaki pigment kaynağının adını verdik: CHIVIT. Deri zanaatını ve geleneksel el saraç işçiliğini modern tasarımlarla yorumlayan bir markayız. Ürünün tasarımından başlayarak, üretimin her safhası bizzat Chivit ailesi bireyleri tarafından hiçbir makine kullanılmadan tamamen elde üretiliyor. Sürdürülebilirlik ve geri dönüşüm ilkelerimiz gereğince, doğal ve geleneksel yöntemlerle işlenen derileri tercih ediyor, egzotik derilerle kesinlikle çalışmıyoruz.’’



Bu basın bülteni CHIVIT tarafından hazırlanıp Fashionziner ‘ın Spotlight segmentine iletilmiştir. Siz de moda markanızın basın bültenini Upload Your Spotlight sayfamızdaki formu doldurarak veya info@fashionziner.com adresimize göndereceğiniz e-posta aracılığıyla bizlere iletebilirsiniz.


Subscribe our YouTube Channel!

Follow us on Instagram!

Tüm medya mecralarımızı takip etmeyi unutmayınız. Share Now:

Fashionziner

Fashion Magaziner Portal

Fashionziner has 99 posts and counting. See all posts by Fashionziner

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir