Vans x Van Gogh Koleksiyonu

0
shares
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
+
What's This?

Dünya çapında üne sahip spor giyim markası  Vans , Amsterdam’da bulunan Van Gogh Müzesi ile harika bir işbirşiğine imza attılar ve ortaya Vans x Van Gogh  koleksiyonu çıktı. Bu koleksiyonun özelliği  profilik ressam olan Van Gogh’un hatırlanan ikonik tablo eserlerinin Vans’ın spor ayakkabı , tişört , ceket , şapka ve çantalarına basılması oldu . Diğer bir deyişle bu koleksiyona bakıldığında ‘’gerçek hayat sanateserleri’’ benzetmesi yapılabilir . Vincent van gogh 2.000 ‘ in üstünde sanateseri yarattı kendi kısa (oldukça etkili) kariyeri boyunca . *Van Gogh serisinde sanatçının ünlü eserleri Skull  (1887) ,  Self-Portait as a Painter (1887-1888) , Sunflowers (1889) , Almond Blossom (1890) ‘ dan ilham alınmış .*

‘’ Vans x Van Gogh Museum  koleksiyonundan memnun olduk çünkü bu koleksiyon bağlantı içinde bizim misyonumuzu yapmak için , Van Gogh ‘un hayatı ve çalışmaları mümkün olduğunca çok insan için  onları zenginleştirmek ve ilham vermek için erişilebilir . “Van Gogh’un ikonik sanat eserlerini ikonik Vans stilleriyle birleştirerek , ortaklığımız Vincent’ın sanatını“ Off The Wall ” u ve dünyaya müzenin dışındaki yeni bir izleyici kitlesine ulaştırıyor.”  Adriaan Dönszelmann , Van Gogh Müzesinde Yönetim direktörü ‘  nün koleksiyon ile ilgili yorumları da bize gösteriyorki bu koleksiyon oldukça dikkat çekecek özellikle de sanat severler tarafından.

Koleksiyonda ki çarpıcı fırça darbeleri

*Ayakkabıların her birinin tabanında Van Gogh’un fırça darbelerinden esinlenen özel baskılar yer alırken , tabanda hem Vans’ın hem de Van Gogh Museum’un logoları bulunuyor . * Satışa sunulan tüm ürünlerde hangi  Van gogh eserinden esinlenilmişise o esere dair bilgiler özel tanıtım etiketlerinde ve bu etiketlerde ürünlere işlenmiş durumdadır .  Vans ve Van Gogh Müzesi mağazası vasıtasıyla tüm koleksiyon satın almaya uygun yani makul fiyatlar ile satışa sunulacağı söylenmişti ve koleksiyon tamamı sınırlı sayıda üretilen ürünlerden oluşmakta. Vans x Van Gogh koleksiyonunu Vans internet sitesinde , Amsterdam’daki Van Gogh Müzesi’nde ve dünyanın en önemli Vans şubelerinde bulabilirsiniz .



Irmak Kervan

” Shine like the Stars


Subscribe our YouTube Channel!

Follow us on Instagram!

Tüm medya mecralarımızı takip etmeyi unutmayınız. Share Now:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir