Moda Meraklılarının Telefonunda Bulundurması Gereken Uygulamalar

0
shares
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
+
What's This?

Eğer siz de yeni ürünleri ve stilleri keşfetmeyi seviyorsanız bu uygulama tam size göre. En çok zorlanılan şeylerin başında gelen kombinler bu uygulama sayesinde en sevilesi iş haline dönüşüyor. Takip ettiğiniz kişilerin kombinlerinden ilham alabileceğiniz gibi kendi kombinlerinizi de dakikalar içerisinde yaratmak bu uygulama sayesinde mümkün.

Polyvore

Polyvore, trendleri ve yeni görünümleri keşfetmek için harika bir iOS moda uygulamasıdır.

Polyvore uygulaması, Amazon ve Pinterest’in karışımı gibi, en iyi çevrimiçi mağazalardan moda, güzellik ve iç tasarım öğelerine göz atmanıza olanak tanır. Sadece ürünleri görmenin yanı sıra, moda tutkunlarının yaptığı montajlara göz atarak ve onları takip ederek stil fikirleri alabilirsiniz. Öğeden kendi koleksiyonlarınızı bir araya getirebilirsiniz.

Modacruz

İster kullanmadığın marka kıyafetlerini nakite çevirebildiğin, ister ünlülerin dolaplarını karıştırabildiğin, istersen de yeni etiketli ve 2.el  marka ürünlere mükemmel fiyatlarla ulaşabildiğin Türkiye’nin en güvenilir moda platformlarından Moda Cruz’la lüks modaya bir tık daha yakınsınız. İster satıcı olun, ister alıcı; yeter ki modadan uzak kalmayın.

Dolap

Dolap, uygun fiyatla alışveriş yapabileceğiniz, kullanmadığınız eşyalarınızı satışa çıkarabileceğiniz bir uygulamadır. Bebek, çocuk, giyim, çanta, aksesuar, ayakkabı, hamile olmak üzere pek çok kategoride ürünler satın alabileceğiniz Dolap, aynı zamanda  Trendyol’un sunduğu bir uygulamadır.

Gardrops

Gardrops uygulaması, herkesin satış yapabilmesine olanak sağlayan bir platformdur.Gardrops uygulaması üzerinden satış gerçekleştirebilmek için yapmanız gereken tek şey, satmak istediğiniz eşyalarınızın fotoğrafını çekmek, bu fotoğrafları paylaşmak ve satıldığında da kargolamaktır.

Kullanmadığınız kıyafetlerinizi değerlendirmek ya da mağazadan ürün satın almak yerine daha uyguna ikinci el kıyafetler almak istiyorsanız Gardrops sizin için iyi bir tercih olmuş olucak.

Bilindiği üzere corona virüsü moda dünyasını da etkiledi. İnsanlar daha çok mağazadan alışveriş yapmaktansa dijital olarak applerden temassız bir şekilde alışveriş yapmayı tercih ettiler.Salgın sebebiyle zaten en sağlıklısı mağazalara gitmeden appler üzerinden alışveriş yapmak.Bu sıraladığımız uygulamaları kullanarak neredeyse mağazadaki bütün ürünleri yarı fiyatına bulabilirsiniz.


Serli Hızarcı

“Moda olanı değil kendine yakışanı giy”


Bu yazıdaki referanslar:




Subscribe our YouTube Channel!

Follow us on Instagram!

Tüm medya mecralarımızı takip etmeyi unutmayınız. Share Now:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir