YÜKSELEN YAZ TRENDLERİ

0
shares
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
+
What's This?

Kısa Taytlar

Başta Bella Hadid, Kendall Jenner gibi ünlüler dahil herkesin giydiği bu tayt şortların beğeneni kadar eleştireni çok. Bisikletçi şortu olarak adlandırdığımız bu şortlar şimdilerde sokak stiline dahil oldu. Şık ceketlerle ya da sakaş tşörtlerle oldukça kolay kombinlenebiliyor. Parizyen marka olan Chanel de bu akıma dahil. bu ikiliyi bir arada hayal etmek zor olsa da, Chanel yeni sezonda sokak tarzını daha çok benimseyek gibi görünüyor.

Kargo Pantolonlar

Geçtiğimiz senenin ‘boilersuit’ tulumları bu sene tüm parçalara ilham kaynağı oluyor. Kargo pantolonlar, bir sürü cepli ceketler ve halat kemerler ile Safari ruhunu sokak modasına taşıyoruz. Yeni sezon kargo pantolonlar bir eksesuar detayıyla sizi gündüzden geceye taşıyabilecek kadar kullanışlı

Neon Etkisi

Bu modayı 2018’e  Kim Kardashian getirdi desek yalan olmaz. Bir süre gittiği her yerde parlaklığıyla göz alan Kardashian, 2019 trendini önceden okudu ve sinyalini de verdi. 2012-2013 yılında da bir süre moda olan neon  şimdi bu yazın da modası. Canlı, ihtişamlı renkleri ile raflardaki yerini aldı.

Desenli Takımlar

Maskülen tarzlardan hoşlanan kadınlar için güzel bir haber. Bu yaz desenli takımlar çok moda.

KIR ELBİSELERİ

Hemen hemen her sezon trend olan bu uçuş uçuş elbiseler 2019 yazında daha da büyük bir trend haline gelmek üzere. Bu demek oluyor ki sahip olduğunuz kıyafetleri yeniden giyme potansiyeli için daha iyi bir haber.

Dantel

Son birkaç yıldır sütyen, babydoll ve jartiyer sadece bir iç çamaşırı ürünü olmaktan çıkıp kombinlerin parlayan yıldızı haline geldi. Tasarımcıların bu parçalardan esinlenerek ortaya çıkardığı elbise ve bluzları  iddialı olan kadınların beğenisine sundu.

Transparan ve seksi bir görünümü fazla buluyorsanız siz de stilistlerin hayatını kurtaran seksi dantel detaylı iç çamaşırları ceketin içinde, göğüs dekoltesi olan elbise kombinlerinde kullanabilirsiniz.

Kemerli Mayolar

Plaj giyiminde mayo olmazsa olmazlardandır. Bu sezonda mayolara kemer detayı eklendi. Bu kemer detayının sinyallerini Kylie Jenner da vernişti diyebiliriz.

Ayakkabıda Eskiler

Doksanlar geri döndü! kare burunlu ayakkabılar geri dönüyor. Özellikle sandaletlerde görülen kare burun ayakkabılar, geçtiğimiz senenin slip elbiseleri ile beraber 2019’a yaz modasına taşındı.


Dilara Koloğlu

“Moda ruhunda, sen daima parla”


Bu yazıdaki referanslar:


Subscribe our YouTube Channel!

Follow us on Instagram!

Tüm medya mecralarımızı takip etmeyi unutmayınız. Share Now:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir