Fashionziner Atelier #6 | Kasım 23, 2019

0
shares
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
+
What's This?

Fashionziner Atelier #6

23 Kasım 2019 Cumartesi Saat 13:30-18:00 arasında Workhaus Maslak’ta, 7. etkinliğimiz 6. atölyemiz olan Fashionziner Atelier 6 ‘yı düzenledik.

Fashionziner Atelier 6‘da sürdürülebilir ve doğa dostu tasarım markası OTTAN Studio’nun kurucusu Ayşe Yılmaz da kısa bir sunum yaptı.

Etkinlik destekçilerimiz WorkHaus, AGP Group A.Ş, Lanyard İstanbul, NEO Better Coffee, Zoya Meyve, MNE Food‘a çok teşekkür ederiz.

Tüm medya mecralarımıza linktr.ee/fashionziner adresinden ulaşabilirsiniz.

Atölye fotoğraflarımıza Flickr adresimizden ulaşabilirsiniz.

Fashionziner Atelier #6

Atölyemizin özeti niteliğindeki videolarımıza YouTube adresimizden ulaşabilirsiniz.

-Fashionziner Hakkında:

Türkiye’nin İstanbul merkezli uluslararası moda-magazin portalı olan Fashionziner.com; tekstil-moda alanında Türkiye’de yapılan tüm başarılı-güzel-güncel-orjinal-genç çalışmalara/haberlere yer vermeye çalışıyor. 15 genç yazarı ile kendi moda-magazin portalı kültürünü oluşturmaya devam ediyor. 3. yılını dolduran portalımızda genç moda tasarımcıların keşfedileceği bir platform olma ve modanın uluslararası İstanbul merkezli bir kavşağı olma amacı güdüyor. F CAREER olarak adlandırılan career.fashionziner.com adresinde ziyaret edebileceğiniz bir kariyer portalı da bulunuyor. Fashionziner Spotlight segmenti ile yenilikçi ürün-marka tanıtımlarına yer veriyor. Fashionziner Atelier kapsamında düzenlenecek atölyeler ile de alanında öncü, başarılı, faydalı değer üreten çalışmalara katkıda bulunurken yenilerini de oluşturmak istiyor.

Fashionziner.com

-Etkinlik Mekan Sponsorumuz olan Workhaus‘a teşekkür ederiz.

-Workhaus Hakkında:

Workhaus tüm alt yapısı ile sizlerin konforuna uygun olarak hazırlanmış bir ofis kompleksidir. İhtiyacınıza göre coworking/ortak çalışma masaları, hazır ofisler, toplantı odaları hazır sizleri bekliyor.

Hayat sadece çalışmak değil, dinlenmeniz ve sosyalleşmeniz için de alanlar tasarladık. Ufak atıştırmalarınız için kitchenette’e uğrayabilir veya terasımızda güzel kahvelerimiz eşliğinde güncel dergileri karıştırabilir ya da diğer üyelerimizle sosyalleşebilirsiniz.

Çalışmaya başlamak için bilgisayarınızı alıp gelmeniz yeterli! Siz çalışacağınız alanı belirleyin, biz sizin için hazırlayalım.

workhaus.com.tr

0 (212) 951 0 975

-Etkinlik Ürün Sponsorumuz olan AGP Group A.Ş‘ye teşekkür ederiz.

-AGP Group Hakkında:

AGP Group, etkinlik & organizasyon ve tekstil sektörlerinde, üretim, deneyim, pazarlama ve iş geliştirme fonksiyonlarını koordine eden, dünyadaki tüm trendleri yakından takip edip, en iyiyi, en hızlı haliyle, kişiye özel terzi işçiliğinde sunan bir “Kurumsal Tedarik Merkezi”dir.

www.agpgroup.com.tr

-Etkinlik Ürün Sponsorumuz olan Lanyard Istanbul‘a teşekkür ederiz.

-Lanyard Istanbul Hakkında:

İstanbul Tekstil ve Promosyon Ürünleri San. Tic. Ltd. Şti. olarak, baskılı-baskısız boyun kordonları ve bunların aksesuarlarını merkezi Güneşli’de bulunan kendi tesislerimizde üretmekteyiz. Ürünlerimizi yurtiçindeki ve yurtdışındaki seçkin müşterilerimizin beğenisine Lanyard İstanbul markası ile sunmaktayız. Boyun kordonunuzu seçerken aradığınız kriterler yüksek ürün kalitesi, geniş ürün yelpazesi, hızlı teslimat ve uygun fiyat ise şu anda doğru adrestesiniz demektir. Uzman kadromuz, sizin için en uygun olacak ürün seçeneğini belirlemenizde sizlere yardımcı olmaktan mutluluk duyacaktır.

www.lanyard.istanbul

-Etkinlik Ürün Sponsorumuz olan Zoya Meyve ‘ye teşekkür ederiz.

-Zoya Meyve Hakkında:

2017 yılında kurulan Zoya Meyve, poşet ve bardak meyve alanında faaliyet göstermektedir. Çağımızın en büyük sorunu haline gelen beslenme ve kötü atıştırmalıklara karşı Zoya Meyve ‘nin bütün çabası daha sağlıklı bir yaşama destek olmaktır. Zoya Meyve ‘nin bu konuda en büyük hedefi herkese ” taze mutluluklar” sunabilmektir.

instagram.com/zoyameyve

-Etkinlik Ürün Sponsorumuz olan NEO Better Coffee‘ye teşekkür ederiz.

instagram.com/neobettercoffee

#bettercoffee

-Etkinlik Ürün Sponsorumuz olan MNE Food‘a teşekkür ederiz.

FOOD SUPPLY & DISTRIBUTION SERVICES -VOJVODE MASA DJUROVICA 8A CITY KVART, 81000 TELEPHONE +0382 20 226 394 – PODGORICA / MONTENEGRO

instagram.com/mnefood/

#MNEFood



Fashionziner Atelier by Fashionziner.com

2019 #Fashionziner


Subscribe our YouTube Channel!

Follow us on Instagram!

Tüm medya mecralarımızı takip etmeyi unutmayınız. Share Now:

Fashionziner

Fashion Magaziner Portal

Fashionziner has 99 posts and counting. See all posts by Fashionziner

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir