YENİ SEZONDA İYİ HİSSETTİREN ANLAR İÇİN RAMSEY VAR!

0
shares
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
+
What's This?

RAMSEY, spor ve klasik stil kodlarının birbiriyle mükemmel bir uyum sergilediği tasarımlardan oluşan 2021 ilkbahar-yaz koleksiyonunu mağazalarda ve www.ramsey.com.tr ‘de erkeklerle buluşturdu.

Erkek modasının öncü markalarından RAMSEY, “İyi Hissettiren Anların RAMSEY’i Var!” mottosuyla spor ve klasik stil kodlarının birbiriyle mükemmel bir şekilde buluştuğu, doğayla bütünleşen 2021 ilkbahar-yaz koleksiyonunu mağazalarda ve www.ramsey.com.tr ‘de stiline önem veren erkeklerin beğenisine sundu.

Erkeklerin gündüzden geceye modaya dair tüm beklentilerini karşılayan, şık, rahat, fonksiyonel ve konforlu tasarımlardan oluşan ilkbahar-yaz koleksiyonunda; içimizdeki “yeşile dönme” arzusunun yansıması olarak doğanın tüm tonları ve desenleri kendine yer buluyor. Indigo, yeşil, aqua, mavi, lila, mor, turuncu, kırmızı gibi mevsimin enerjisinin tasarımlara yansıdığı “Born Survive” temasından ilham alan koleksiyonda; takım elbiselerden ceketlere, gömleklerden t-shirtlere, trikolardan pantolon ve dış giyim ürünleri ile aksesuara birçok iddialı parça yer alıyor.  

Şık ve rahat bir sezon…

İster klasik, ister casual ya da spor.. Tarzınız nasıl olursa olsun RAMSEY’in yeni koleksiyonundaki casual ceket, triko, t-shirt, gömlek ya da denim modellerinden en az bir tanesi tam size göre. Lüks bir hissiyat sağlayan, özel ince ipliklerin kullanıldığı triko ile t-shirtler modern ve rahat formlarıyla vücudunuza tüm sezon nefes aldırıyor. Serin tutma özelliğine sahip yumuşak tuşeli, doğal içeriklerin kullanıldığı pantolonlar tüm kombinlerin anahtar parçası… Sweatshirtler, sportif baskılı t-shirtler, sportif montlar, denim pantolonlar ve eşofman takımlardan oluşan Jeans grubu ise hafta içinden hafta sonuna stilinizin vazgeçilmezi olacak.

Takım elbise giymek hiç bu kadar keyifli olmamıştı!

RAMSEY’in yenilikçi ürün geliştirme kabiliyetinin bu sezon en yeni örnekleri ise takım elbise koleksiyonunda kendine yer buluyor. RAMSEY Be+Suit, tam da ihtiyacımız olan pozitif enerji kaynağı iç detayları, doğal kumaşları, modern kesimiyle mükemmel bir stil deneyimi sunuyor.  Dinamizm ve konforun buluştuğu Performance Suit ise esnek, kırışmayan kumaşı ve özel kesimiyle şıklık ve benzersiz bir rahatlık vadediyor.

Sık seyahat eden ve yoğun bir iş temposu olan erkeklerin bu sezon kurtarıcısı olacak OnBoard Suit; kırışmayan ve katlanabilirlik özelliğinin yanı sıra özel çantasında yer kaplamadan taşınabilme ayrıcalığı sunuyor. OnBoard Suit ile takım elbise şıklığınızı mükemmel formunu koruyarak her yere kolaylıkla taşıyabileceksiniz.

RAMSEY’in daha uzun ve fit gösteren Thin&taller, %100 yün ve çamaşır makinasında yıkanabilen Washable Suit, doğayla uyumlu, daha az su kullanılarak üretilen Eco Friendly Suit, stresi azaltan ZeroStress, %50 daha hafif Zero Weight takım elbise ve ceket gibi diğer yenilikçi modelleri de 2021 ilkbahar-yaz koleksiyonunda sezonun ruhuna uygun olarak güncellenerek yerini koruyor.

Siz de sezonun en benzersiz parçalarını keşfetmek için RAMSEY mağazalarını ve www.ramsey.com.tr ‘yi ziyaret etmeyi unutmayın!


Bu yazıdaki referanslar: www.ramsey.com.tr


Siz de moda markanızın basın bültenini Upload Your Spotlight sayfamızdaki formu doldurarak veya info@fashionziner.com adresimize göndereceğiniz e-posta aracılığıyla bizlere iletebilirsiniz.



Subscribe our YouTube Channel!

Follow us on Instagram!

Tüm medya mecralarımızı takip etmeyi unutmayınız. Share Now:

Fashionziner

Fashion Magaziner Portal

Fashionziner has 99 posts and counting. See all posts by Fashionziner

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir