NABA Fashion and Textile Design Master Bursu

0
shares
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
+
What's This?

Fashionziner okurları ile paylaşılan bu yazı, italyada.net tarafından hazırlanan NABA Fashion and Textile Design Bursu ile ilgili ilandır, iyi okumalar.


NABA’nın Şubat 2020 başlangıçlı Fashion Design yüksek lisans programı için burs yarışması açıldı. Toplam 5 kişiye %60, %50, %40 ve 2 tane de %25’lik mansiyon ödülü verilecek. Yarışmaya özel bir proje hazırlamak gerekmiyor. Sadece portfolio ile başvuruluyor.

Tarihler şöyle:

NABA Yüksek Lisans Burs Takvimi
Yarışmaya son başvuru18 Ekim 2019
Sonuçların açıklanması7 Kasım 2019
Kazananların kaydı14 Kasım 2019
Masterın başlangıcıŞubat 2020

Okulun burssuz ücreti yıllık 16 500 Euro. Burs oranları ve ücretler ise aşağıdaki gibi:

NABA 2 Yıllık Yüksek Lisans Ücret Tablosu
KAZANILAN BURS ORANIBURSLU OKUL ÜCRETİ
% 606600 Euro
% 508250 Euro
% 409900 Euro
% 2512 375 Euro

Neden NABA’ya başvurmalıyım? Diğerlerinden ayrılan özellikleri neler?

  • NABA’daki Fashion Design yüksek lisans programı Fashion and Textile Design diye geçiyor. Tekstil ve kumaş tasarımı ülkemizde de çok önemli ve ihtiyaç duyulan bir alan. İtalya’daki çoğu moda tasarımı masterı tekstil ve kumaş kısmına girmeden eğitim veriyor. Bu NABA’daki eğitimi diğerlerinden ayıran başlıca bir özellik.
  • İtalya’daki yüksek lisanslar genellikle 1 yıllık. NABA’daki program 2 yıllık olduğundan tam YÖK onaylı, 120 ECTS ve ardından akademik kariyer, doktora yapma imkanı tanıyor.
  • Akademik bir master olduğundan (2 yıllık) her öğrencisine mutlaka staj organize ediyor.
  • Yine akademik bir master olduğundan okul bittikten sonraki sene 1 yıl daha oturma izni alma hakkı tanıyor. Buna iş arama vizesi deniyor.
  • NABA’nın burs yarışması uzun yıllardan beri proje bazlı. Bu sene ilk defa sadece portfolio ile başvuru ile yapıldığından (kazanması kolay mı bilmem) ama başvurması çok kolay olacak. Bu da bir avantaj olarak sayılabilir.
  • NABA’nın yüksek lisans programı Milano kampüsünde verildiğinden master süresince Milano’daki moda haftaları ve bunun gibi bir sürü etkinlikte yer alma, bunlardan ilham alma ve ileride iş imkanı yaratma anlamında fırsatlarınız olacak.

Yarışma başvuru şartları, burs başvuru formu ve master başvuru formunu edinmek için vera@veraedu.com adresine mail atabilirsiniz. Vera Eğitim, NABA resmi Türkiye temsilcisidir. Bütün hizmetlerimiz ücretsizdir.


veraedu.com

instagram.com/veraegitim/

Bostancı Mah. Gümüşçü Sok. No: 29 Ada Residence D:3 Bostancı – İstanbul –

Tel: 0216 504 20 12

facebook.com/italyada

twitter.com/italyada


italyada.net Hakkında:

italyada.net, İtalya’da Eğitim alanında hizmet veren Vera Eğitim Danışmanlık ‘ın blogudur. Bu blogta sadece İtalya’daki okulların duyurularını değil, İtalya’ya yaptığımız seyahatler, İtalyan edebiyatçılarından eserler, İtalyan modası ve İtalya’ya dair birçok haber bulacaksınız.


Bu yazıdaki referanslar: italyada.net

veraedu.com


Subscribe our YouTube Channel!

Follow us on Instagram!

Tüm medya mecralarımızı takip etmeyi unutmayınız. Share Now:

Fashionziner

Fashion Magaziner Portal

Fashionziner has 99 posts and counting. See all posts by Fashionziner

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir