NABA Master Programları

0
shares
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
+
What's This?

NABA Master Programları


Fashionziner okurları ile paylaşılan bu yazı, italyada.net tarafından hazırlanan Nuova Accademia di Belle Arti(NABA) Master Programları ile ilgili ilandır, iyi okumalar.
NABA’nın Şubat 2018’de başlayacak Interior Design, Product Design ve Fashion Design master programları için burs yarışması açıldı. NABA master programları 2 yıl ve YÖK onaylı. Güzel haber bu sefer bir proje hazırlamadan sadece portfolyo ile başvuru yapılabiliyor. Başvuru için neler hazırlanacak?
  • Burs başvuru formu
  • NABA başvuru formu
  • CV
  • Motivasyon mektubu
  • Portfolyo
  • Diploma ve transkript
  • Pasaport kopyası
  • İngilizce sertifikası
  • Varsa katıldığınız kursların/seminerlerin sertifikaları
Son başvuru tarihi ne zaman? Son başvuru tarihi 27 Ekim Cuma. O güne kadar istenen tüm belgeler PDF şeklinde vera@veraedu.com ve bilgi@veraedu.com adresine iletilecek. Burs oranları ne kadar? Eğitim ücreti üzerinden birer kişiye %60, %50, %40 burs, 2 kişiye ise %30 ve %20 burs verilecek. Eğitim ücreti yıllık 13.250€. Bursun ikinci yıl devam edebilmesi için ortalama şartı aranıyor. Sonuçlar ne zaman açıklanacak? Burs sonuçları email yoluyla 21 Kasım’da açıklanacak. Yarışmaya katılmak için başvuru formlarını ve orjinal burs metnini bize CV’nizi email atarak isteyebilirsiniz. Vera Eğitim, NABA Türkiye resmi temsilcisidir. Danışmanlık hizmetimiz ücretsizdir.(vera@veraedu.com ve bilgi@veraedu.com) veraedu.com Bostancı Mah. Gümüşçü Sok. No: 29 Ada Residence D:3 Bostancı – İstanbul – Tel: 0216 504 20 12 facebook.com/italyada @veraegitim

italyada.net Hakkında:

italyada.net, İtalya’da Eğitim alanında hizmet veren Vera Eğitim Danışmanlık ‘ın blogudur. Bu blogta sadece İtalya’daki okulların duyurularını değil, İtalya’ya yaptığımız seyahatler, İtalyan edebiyatçılarından eserler, İtalyan modası ve İtalya’ya dair birçok haber bulacaksınız.
Bu yazıdaki referanslar: italyada.net
Subscribe our YouTube Channel!
Follow us on Instagram!
Tüm medya mecralarımızı takip etmeyi unutmayınız. Share Now:

Fashionziner

Fashion Magaziner Portal

Fashionziner has 99 posts and counting. See all posts by Fashionziner

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir