Floransa’da uygun fiyatlı Fashion Design Master Programı

0
shares
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
+
What's This?

Floransa’da uygun fiyatlı Fashion Design Master Programı


Fashionziner okurları ile paylaşılan bu yazı, italyada.net tarafından hazırlanan Florence Design Academy, Fashion Design Master Programı ile ilgili ilandır, iyi okumalar.
İtalya’da moda tasarım mastera yapmak isteyenler için uzun zamandan beri beklediğimiz güzel bir haberimiz var. 🙂Sık sık İtalya’da uygun fiyatlı moda tasarım masterı ile ilgili telefon alıyoruz. Beklediğimiz güzel haber Floransa’daki okulumuz Florence Design Academy’den geldi. 2018 Eylül itibariyle Fashion Design bölümü açılıyor. Florence Design Academy – Fashion Design Başlangıcı 10 Eylül 2018 Eğitim süresi 1 yıl Eğitim dili İngilizce Eğitim ücreti 7.500€ Başvuru için istenenler başvuru formu, CV, pasaport kopyası, motivasyon mektubu, transkript, diploma ve portfolyo. Başvurular açıldı. Vera Eğitim Florence Design Academy Türkiye resmi temsilcisi. Danışmanlık hizmetimiz ücretsiz. veraedu.com Bostancı Mah. Gümüşçü Sok. No: 29 Ada Residence D:3 Bostancı – İstanbul – Tel: 0216 504 20 12 facebook.com/italyada @veraegitim

italyada.net Hakkında:

italyada.net, İtalya’da Eğitim alanında hizmet veren Vera Eğitim Danışmanlık ‘ın blogudur. Bu blogta sadece İtalya’daki okulların duyurularını değil, İtalya’ya yaptığımız seyahatler, İtalyan edebiyatçılarından eserler, İtalyan modası ve İtalya’ya dair birçok haber bulacaksınız.
Bu yazıdaki referanslar: italyada.net
Subscribe our YouTube Channel!
Follow us on Instagram!
Tüm medya mecralarımızı takip etmeyi unutmayınız. Share Now:

Fashionziner

Fashion Magaziner Portal

Fashionziner has 99 posts and counting. See all posts by Fashionziner

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir