Victoria Beckham x Reebok|Vicky Sınırlarının Dışında

0
shares
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
+
What's This?

Victoria Beckham! Uzun zamandır yazmak istediğim stillerden ve markalardan biri. Ailesi, farklı alanlardaki popülerliği, moda alanındaki yeri ve yıllar içinde oluşturduğu markalaşan tarzıyla en beğendiğim kadınlar arasında. Yaptığı iş birliğini görünce kaçırmadan yazmak istedim. O zaman bu açılış yazısı olsun; stili ve markası hakkında iki yazı da listeye eklensin. O yüzden şık ve mesafeli stilinden, 10 yıllık koleksiyonundan fazla bahsetmeden Reebok’la yaptığı iş birliğinden bahsedeyim.

O şık ve mesafeli duruşun yanında, güzel fiziğiyle sporunu da aksatmadığını gösteriyor aslında. Belirgin tarzının dışına çıkıp Reebok 2019 İlkbahar/Yaz kapsül koleksiyonuyla sportif yönünü gösteriyor. Kendi markasından parçaları da sık sık üstünde gördüğümüz Victoria Beckham, yine iş birliği koleksiyonundaki rahat ve sportif parçaları kendi test etti.

Oluşturulan koleksiyon çok yönlü kullanım imkanı, yüksek performans ve VB markasının minimalist tavrı düşünülerek özenle hazırlanmış. Kullanılan renkler ve rahat tavrıyla her gardıroba şık bir şekilde yerleşebilmesi hedeflenmiş. 

Sadece sporda değil gün içinde farklı aktiviteler için de kullanılabilecek parçalardan oluşturulmuş.

Siyah ağırlıklı, turuncu, gri, bej ve beyaz renkleriyle sonbahar havasında bir koleksiyon olmuş. Tişört, spor takımlar, sporcu büstiyerleri, dikişsiz tayt gibi birçok parçadan oluşan koleksiyonda çanta, sporcu eldiveni, çorap, bere gibi aksesuarlar ve ayakkabılar da atlanmamış.

Victoria Beckham’ın sade ve belirgin tavrı Reebok’ın teknik kumaşlarıyla birleşince ortaya güçlü bir koleksiyon çıkmış. İyi görünmek benim için her zaman motive edici olmuştur ve spor yaparken de iyi görünmek, neden olmasın! Bu tarz birleşimler sadece spor yapanlar için değil gün içinde rahatlık arayanlar için de şık bir seçenek. Tabi iş birlikleri tarafları Reebok ve Victoria Beckham olunca ince düşünülmüş ayrıca güzel bir iş çıkmış ortaya.

Koleksiyona göz atmayı unutmayın, spor yapmaya teşvik edebilir.

Koleksiyon bilgisine ve koleksiyona aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz. Victoria Beckham yazılarımı hazırlayıp yayınlamayı da sabırsızlıkla bekliyorum!


Bu yazıdaki referanslar:


Gülin Selçuk

” En moda ruhumuza yakışan”


Subscribe our YouTube Channel!

Follow us on Instagram!

Tüm medya mecralarımızı takip etmeyi unutmayınız. Share Now:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir