Ayşe Boyner’den yeni bir marka: Faraway

0
shares
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
+
What's This?

Ayşe Boyner yarattığı Faraway by Ayşe Boyner markasıyla, özgür doğanın ve eskimeyen zamanların ruhunu taşıyan ilk koleksiyonu “I Dreamed of Africa”yı beğeniye sundu.

Kendine özgü detaylarıyla uzak coğrafyalarla yakın ilişki kuran Faraway’in
“I Dreamed of Africa” koleksiyonu ilhamını; bambaşka iklimlerin sıcak tonlarından, zamanın en zarif yansımalarından, eşsiz kültürlerin hayran bırakan ritüellerinden ya da bazen sade bir ruh halinden alıyor.

Afrika’nın vahşi güzel doğasının izlerini çabasız bir şıklıkla şehre taşıyan Faraway, haki, kiremit, bej gibi doğada sık rastlanan renklerin yanı sıra; özgüven, hız ve hedefe odaklanmayı simgeleyen vahşi kedi “çita” desenine de koleksiyonda geniş yer veriyor. “I Dreamed of Africa” koleksiyonunu; hepsi birbiriyle kombinlenebilen safari gömlekler, kalın kemerli pantolon ve etekler, detaylarla zenginleşen elbiselerin yanında; daha romantik güpürlü elbise ve bluzlar, balon eteklerle volanlı mini bluzların yüksek kalitedeki keten ve pamuklu doğal kumaşlarla uyumlu birlikteliği oluşturuyor.

Koleksiyonun tamamlayıcısı ayakkabılar ise; kıyafetlerle aynı desende, feminen duruşunun yanında rahat formlarıyla da dikkat çekiyor. Günlük kullanıma uygun olan kısa topuklu arkası açık modeller, kısa sivri topuklu ve düz terliklerle babouche tarz ayakkabılar, günün her saati kendini iyi hissetmek isteyen kadınlara hitap ediyor.  

farawayclothing.com adresinden online olarak satışa çıkan Faraway by Ayşe Boyner ürünlerine Beymen mağazalarından da ulaşılabilecek.


 

Bu basın bülteni Faraway tarafından hazırlanıp Fashionziner ‘ın Spotlight segmentine iletilmiştir. Siz de moda markanızın basın bültenini Upload Your Spotlight sayfamızdaki formu doldurarak veya info@fashionziner.com adresimize göndereceğiniz e-posta aracılığıyla iletebilirsiniz.


 

Subscribe our YouTube Channel!



Follow us on Instagram!



Tüm medya mecralarımızı takip etmeyi unutmayınız. Share Now:

Fashionziner

Fashion Magaziner Portal

Fashionziner has 99 posts and counting. See all posts by Fashionziner

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir