Fashionziner Atelier #2 | January 27, 2018

0
shares
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
+
What's This?

Fashionziner Atelier #2

Türkiye ‘nin yeni moda-magazin portalı olan Fashionziner.com ‘un Fashionziner Atelier kapsamında ikinci etkinliğini Terzihane ile Kanyon Joint Idea ‘da 27 Ocak 2018 Cumartesi Saat 15:00 ‘te düzenledi. Atölye kapsamında dikiş atölyesi düzenlendi. Etkinlik ikramları Zoya Meyve’ nin katkıları ile sunuldu. Sürpriz ikramlarımız ise The Merengist ‘tendi. Etkinliklerimizden sürekli haberdar olmak için mail listemize kayıtlarınızı bekliyoruz:

Atölye fotoğraflarımıza Flickr adresimizden ulaşabilirsiniz. Fashionziner Atelier #2 Atölyemizin özeti niteliğindeki videolarımıza YouTube adresimizden ulaşabilirsiniz. Destekçimiz sponsorlarımıza vermiş olduğumuz değerin göstergesi olan sponsorship.fashionziner.com adresimizi ziyaret edebilir, sponsorlarımız arasında yer almak için sponsorship.fashionziner.com/sponsor-now/ adresimizden iletişim formumuzu doldurabilirsiniz.

-Fashionziner Hakkında:

Türkiye ‘nin yeni moda-magazin portalı olan Fashionziner.com ; tekstil-moda alanında Türkiye’de yapılan tüm başarılı-güzel-güncel-orjinal-genç çalışmalara/haberlere yer vermeye çalışıyor. 15 genç yazarı ile kendi moda-magazin portalı kültürünü oluşturmaya devam ediyor. 1. yılını dolduran portalımızda genç moda tasarımcıların keşfedileceği bir platform olma ve modanın uluslararası İstanbul merkezli bir kavşağı olma amacı güdüyor. F CAREER olarak adlandırılan career.fashionziner.com adresinde ziyaret edebileceğiniz bir kariyer portalı da bulunuyor. Fashionziner Spotlight segmenti ile ürün-marka tanıtımlarına yer veriyor. Fashionziner Atelier kapsamında düzenlenecek atölyeler ile de alanında öncü, başarılı, faydalı değer üreten çalışmalara katkıda bulunurken yenilerini de oluşturmak istiyor. Fashionziner.com -Etkinlik Atölye Yürütücümüz olan Terzihane ‘ye teşekkür ederiz.

-Terzihane Hakkında:

www.terzihane.co -Etkinlik Mekan Sponsorumuz olan Kanyon Joint Idea ‘ya teşekkür ederiz.

-Kanyon Joint Idea Hakkında:

www.lifeworkslabs.com -Etkinlik Ürün Sponsorumuz olan Zoya Meyve ‘ye teşekkür ederiz.

-Zoya Meyve Hakkında:

2017 yılında kurulan Zoya Meyve, poşet ve bardak meyve alanında faaliyet göstermektedir. Çağımızın en büyük sorunu haline gelen beslenme ve kötü atıştırmalıklara karşı Zoya Meyve ‘nin bütün çabası daha sağlıklı bir yaşama destek olmaktır. Zoya Meyve ‘nin bu konuda en büyük hedefi herkese ” taze mutluluklar” sunabilmektir. instagram.com/zoyameyve -Etkinlik Sürpriz Ürün Sponsorumuz olan The Merengist ‘e teşekkür ederiz. www.themerengist.com  
Görüş, öneri, tavsiye ve taleplerinizi info@fashionziner.com adresimize iletebilirsiniz. Etkinliğimize gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz. Bugün siz de bir Fashionziner.com okuru olun.   Fashionziner Atelier by Fashionziner.com 2018   #Fashionziner
Bu yazıdaki referanslar: twitter.com/fashionziner
Subscribe our YouTube Channel!
Follow us on Instagram!
Tüm medya mecralarımızı takip etmeyi unutmayınız. Share Now:

Fashionziner

Fashion Magaziner Portal

Fashionziner has 99 posts and counting. See all posts by Fashionziner

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir