Yeni Kıyafetlerinize Merhaba Deyin

0
shares
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
+
What's This?

Bu yazıyı şimdi spotify‘da dinleyebilirsiniz!

Korona virüsünün etkisiyle, hepimiz evlerimizde kendimizi sosyal izolasyona almışken evde yapılacak işler, düzenlenecek çekmeceler, temizlenecek fotoğraflar, izlenecek dizi/filmler daha şimdiden bitmeye başladı ve hafiften sıkılmaya başladıysak eğer sizin için hem eğlenceli hem ekonomik hem de sosyal izolasyondan sonra giyecek bir sürü kıyafetinizin olduğu bir dolap yaratmaya hazır mısınız? Ben çok hazırım öyleyse başlayalım!

Bir bakıma kıyafet düzenleme sanatı gibi görünse de aslında uzun zamandır giymediğimiz, etiketini bile belki de sökmediğimiz kıyafetler ile dolu bir dolap içinden yaratacağımız basit ama etkili kombinler ile vaktimizi değerlendirirken karantinadan sonra giyeceğimiz o günü iple çekeceğiz.

Yeni Renkler

Siyah ve beyaz, gri ve siyah gibi sürekli birbirine uygun ve sıkıcı renkler giymek hem işe hem okula giderken artık bizler için biraz rutin haline gelmiş durumda. Farklı renklerin yarattığı zıtlıklardan neden faydalanmayalım? Biraz daha ‘stylish’ görünmek isteyenlerin rahatlıkla uygulayacağı bir kombin önerisi.

Kış aylarını geride bıraktık ancak havaların dengesizliği üzerimize renkli bir trençkot almaya veya ince triko kazaklar giymeye engel değil. Basic bir kombin yerine renkli bir pantolonunuz ile renkli bir triko kazağınızı birleştirmek hem gününüze hem size iyi gelecektir.

Büyük Boy Gömlek

Bir aralar yaz aylarında, günlük kıyafet kombinleri yaparken bembeyaz bol gömlekler alıp dolaplarımıza istifledik (yazarınız öyle yaptı ve hepsi elinde patladı). İşte şimdi yaz aylarını beklemeye gerek kalmadan o gömlekleri çıkarmanın vakti. İlla bol olup döküm döküm durması da şart değil. Sadece renkli olması veya sadece farklı bir formda olması da bizim için yeterli. Önemli olan burada basic bir kombine farklı bir hava katabilmesi.

Renkli gömleğiniz varsa şanslısınız demektir, bahar aylarında içerisine giyeceğiniz siyah veya kendi tonlarında triko ile yaptığınız kombin sayesinde ‘fashion week’te salına salına yürüyen bir moda bloggerı gibi görünmek garanti. Benim gibi beyaz gömleği olanları da üzmeyip kot ve siyah pantolon dışında rengini sevdiğimiz, formu diğer pantolonlarımızdan daha farklı olan bir pantolonun yanına koyduk mu bu iş tamamdır. Hadi sıradakine geçelim.

Geniş Paçalar ve Blazer

İkisi de çığır açmıyor ancak dolaplarımızda bir dönem ikisinin moda olduğu zamanlarda alıp hevesimiz geçtikten sonra kenara attığımız bir dolu bu pantolon ve ceketten bulunduğuna eminim. Tek yapmanız gereken şey renklerini uydurup içinize sinip sinmediğini kontrol etmek.

Bir tık ‘old fashion’ gibi görünse de tarzınıza biraz ‘cool’luk katmak hiç de fena olmaz.

Polo ve Blazer

İtiraf etmek gerekirse, benim hiç polo üstüm olmadı. Biraz daha erkek modasına yakın bulduğum ve açıkçası nasıl kombinleyeceğimi bilemediğim için bugüne kadar kadın polo üstlerin bulunduğu reyonun önünden bile geçmedim. Ancak Pinterest ve moda dünyasının kalemi olan dergiler bu üstlere oldukça sık yer vermiş ve buna ilişkin oldukça da fazla kombin mevcut.

Gerçekten bloggerlar hiçbir noktayı ve kombini atlamayarak bize polo üstte bile ilham olmaya devam ediyor. İster renkli isterseniz tek renk polo üstlerde uygun renk bir ceket ve pantolon ile ister resmi ya da bir etek ile daha ‘casual’ bir kombin yaratmak tamamen sizin elinizde. Hayal gücünüzü konuşturun kızlar! Sosyal izolosyondan sonra hepimiz aşırı ‘stylish’ görünüp girdiğimiz ortamlarda havamızı şöööyle bir atalım değil mi ama?

Daha fazla Fashionziner Podcast içeriği keşfetmek için spotify sayfamızı ziyaret edin!


Damla TOMRUK

“ Hayallerinizi gerçekleştirmenin yolu uyanmaktan geçer. ”


Bu yazıdaki referanslar:


Subscribe our YouTube Channel!

Follow us on Instagram!

Tüm medya mecralarımızı takip etmeyi unutmayınız. Share Now:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir