BİKİNİ VE MAYO TRENDLERİ

0
shares
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
+
What's This?

Yaz sezonunun gelişiyle biten okullar,alınan yıllık izinler sonrası herkes kendini kızgın kumlara ve buz gibi suların serinliğine bıraktı. Peki plajlarda salına salına yürürken neler giymeliyiz? Hangi renkleri tercih etmeliyiz? Nasıl daha dikkat çekici oluruz? sorularının cevaplarını merak ediyorsanız hadi okumaya devam edin! 🙂

Çiçek Deseni

İlkbahar/Yaz, Sonbahar/Kış sezonunu ele geçiren bir çiçek deseni furyasıyla karşı karşıyayken bikini ve mayolarda da karşımıza çıkmasa olmazdı tabiki. Büyük çiçek formlarının yanı sıra minimal bir şekilde ele alındığı için kolaylıkla tercih edebilir ve çiçek kız olabilirsiniz! Özellikle Dolce&Gabbana mayo ve bikinileri  o kadar naturel ki kesinlikle denemek isteyeceksiniz.

Kıvrımlar

“Eskiler yavaş yavaş moda oluyor” diyenlere duyurulur. Sizde benim gibi klasik bikini ve mayo tarzlarından sıkılanlardan mısınız? 50’lerin kıvrımlı parçalarına kesinlikle bakmalısınız. Benim favori trendlerimden biri. 50’lerin o kalıplaşmış kıvrım tarzını fırfırlarla birleştirerek ortaya müthiş zarif parçalar çıkarmışlar. En çarpıcı renklerde bile en zarifsiniz!

Neon Etkisi

50’ler demişken 80’lere uğramasak olmazdı. Bu sezon karşımıza çıkan bir diğer trend ise; düz neon renkler. Bütün göz alıcılığı ile after partylere heyecan katacak.

Kemer

Vücudu kusursuz göstermenin bir yolu da kemerler olsa gerek.  Yüksek bel bikiniler ve mayoların bel kısmından geçen kemerler sezonun en nostaljik parçalarından. Sizi ince belli gösterirken fazlasıyla şıklaştırıyor. Canlı tonlar yerine sakin, koyu tonlar tercih ederek retro bir görünüme sahip olabilirsiniz.

Püsküllü Bikiniler

Bu sezon kusturacak kadar çok görmüş olsakta her biri birbirinden güzel bir şekilde karşımıza çıktığı için gönüllerde taht kuran püskül trendi 2018 yaz sezonunda mayo ve bikinilerde de karşımıza çıkıyor. Fazlasıyla eğlenceli olsa da tuhaf güneş yanıklarına dikkat etmeyi unutmayın derim.

Yüksek Bel

Yedik yedik kiloları veremedik mi? Bacak boyumuzu biraz daha uzun mu göstermek istiyoruz? Kesinlikle trendleşen yüksek bel bikinileri denemelisiniz.

Çizgiler

Çizgiler bu yıl sezona iddialı giriş yapan trendlerden. Özellikle renk sıkalası fazla olduğu için farklı parçalarla birleştirebilirsiniz. Böylece kombin çeşitliliği sağlayabilirsiniz. Tek renk bikinilerle de eşleştirerek cool bir görünüm elde edebilirsiniz.  

Tek Omuz

Geçtiğimiz yaz sezonunda kıyafetlerde sık sık karşımıza çıkan tek omuz trendi bu yıl bikini ve mayolarda aynı popülerlikle karşımıza çıkıyor. Oldukça çarpıcı renklerle birleştirilen parçalarla cesur ve parlak görünebilirsiniz.

Mayokiniler

Popülerliğini yitirmiş olsa da seksi görünmek için ekstra çaba harcayanların ilgi odağı olacağından eminim.

 

Straplez Dönemi

“Benim önceliğim bronzlaşmak” diyorsanız askı izinden rahatsızsanız e üstsüz güneşlenirken rahat edemiyorsanız, elinizin altında straplez bir bikini mutlaka bulundurmalısınız. 

Spor Şıklık

Eğer sporla ilgileniyorsanız özellikle su sporlarıyla ilgileniyorsanız o zaman tercihinizi bu bikini ve mayolardan yana kullanabilirsiniz.  Popülerleşen spor algısıyla birlikte çeşitlenen spor kıyafetlerinin arasına spor plaj trendi de eklendi. Hem rahat olacağınız hemdecool görüneceğiniz birçok alternatifi bulunduran modeller karşımıza çıkıyor bu sezon. Özellikle scuba modellerindeki fazlalaşan renk,desen,form çeşitliliğiyle sezonu daha eğlenceli kılabilirsiniz.

Eskimeyen Puantiye

Sezonlardır yerini bırakmayan puantiye 2018 yaz sezonunda da nostaljik tavrını korumaya devam ediyor. Puantiyeli 50’ler ruhunu modern kalıplarda karşımıza çıkaran mayo ve bikinilerin zarafetini es geçmeyin derim. Bir sonraki yazıda görüşmek dileğiyle.. Hoşcakalın 🙂
Dilara Koloğlu “Moda ruhunda, sen daima parla”
Bu yazıdaki referanslar:
 
Subscribe our YouTube Channel!
Follow us on Instagram!
Tüm medya mecralarımızı takip etmeyi unutmayınız. Share Now:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir