Değiş – Tokuş Marketi | H&M CONSCIOUS

0
shares
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
+
What's This?

Değiş – Tokuş Marketi | H&M CONSCIOUS

Geçen hafta cumartesi günü H&M ‘in katkıda bulunduğumuz Değiş-Tokuş Marketi etkinliğini siz değerli Fashionziner okurları ile paylaşmak istedik. Katkımız ölçüsünde hediye edilen çam ağacımızın fotoğrafını yazımızda bulabilirsiniz. Ayrıca 6-7 Mayıs 2017 tarihlerinde Bomonti Organik Pazarı ‘nda H&M tarafından açılacak yeni bir Değiş-Tokuş Marketi ‘nin bulunacağını ekleyelim. 😀 “Eski, kullanılmayacak durumdaki tekstil ürünlerini getirin, yeni doğa dostu ürünlerle değiştirelim! Değiş-Tokuş Marketleri’miz 1 Mayıs’a kadar Capitol ve İstinyePark’ta. Dilersen bizi pazarlarda yakala: 29-30 Nisan ve 6-7 Mayıs’ta Bomonti Bit ve Bomonti Organik pazarlarındaki H&M alanında geri dönüşüme katkıda bulunabilirsiniz!” Fashionziner ekibi markanın genel tanıtım mailing ‘inin son bölümünde yer alan Değiş-Tokuş Marketi etkinliği duyurusu ile haberdar oldu ve katkıda bulundu. “Daha sürdürülebilir moda geleceği için” sloganıyla H&M CONSCIOUSDeğiş-Tokuş Marketi ile anlamlı bir etkinlik düzenledi. ” Burada ‘GERİ Dönüşüm‘ var! ” dedi. Son derece keyif alacağınızı ekleyerek, gün boyu süren etkinliğe katılarak geri dönüşüme katkıda bulunmanızı tavsiye ediyoruz. Üstelik geri dönüşüme katkınız ölçüsünde çeşitli hediyeler sizleri bekliyor olacak. Katkınızın ölçüsü, kıyafetlerin tartılması sonunda Geri Dönüşüm Puanları ile belirleniyor.
Geri Dönüşüm Puanını nasıl kazanıyorsun? -Önce getirdiğin kıyafetleri tartıyoruz. Kıyafetlerinin ağırlığına göre puanını hesaplıyoruz. 0-200 gr => 100 Puan 200-400 gr => 200 Puan …… ……. 3000-4000 gr => 3000 Puan şeklinde bir puan çizelgesi bulunuyor. Çizelgeye göre çam ağacı, domates-biber tohumu, bez çanta, defter, çocuk kıyafeti gibi hediyeler bulunuyor.
   
Fashionziner ekibinin tavsiyesi yaklaşık 3 kg ‘yi geçecek bir geri dönüşüm sepeti hazırlamanız yönünde. Geri Dönüşüm Puan çizelgesine instagram sayfamız @fashionziner ‘da yer vereceğiz. Ayrıca geri dönüşüme getirilen her poşet için 1 adet *10TL ‘lik indirim çeki hediyeniz bulunmakta(Bir kişi aynı gün içerisinde en fazla 2 adet hediye çeki alabiliyor). *Marka, hediye çekinin 31 Ocak 2019 tarihine kadar yapılacak 50 TL ve üzeri alışverişlerde geçerli olduğunu vurguluyor. Hafta sonu H&M ‘den anlamlı hediye/leriniz var. 6-7 Mayıs 2017 tarihlerinde Bomonti Organik Pazarı ‘nda geri dönüşüme katkıda bulunmayı ve hediyelerinizi almayı unutmayın. Kısacası, Bomonti ‘de bir hafta sonu turu sizleri bekliyor.

#bençöpdeğilim    #HMConscious    #Fashionziner

@hm     @fashionziner

 

Fashionziner Yazı Ekibi 2017


Bu yazıdaki referanslar: Newsletter of H&M

Tüm medya mecralarımızı takip etmeyi unutmayınız. Share Now:

Fashionziner

Fashion Magaziner Portal

Fashionziner has 99 posts and counting. See all posts by Fashionziner

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir