Stradivarius Man Açılıyor! 1 Şubat 2017

0
shares
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
+
What's This?
İspanyol moda grubu Inditex‘e bağlı uluslararası kadın giyim ve moda markası Stradivarius dünya genelinde 1 Şubat 2017 itibariyle Erkek Giyim segmentini açıyor.  Türkiye’de konuyu ele alan ilk bloglardan biri olalım istedik ve markanın resmi adreslerini inceledik, siz değerli okurlarımıza detayları aktarıyoruz. Duyuruyu, biz de ilk kez İstinyepark Stradivarius mağazasının vitrininde gördük. Stradivarius Man yer aldığı tüm ülkelerde açılmayacak. Markanın instagram resmi sayfasında duyurduğu Türkiye ‘nin de içinde yer aldığı 27 ülkede açılacak. Ülkeler sırasıyla şöyle: España · France · Italia · Portugal · Ελλάδα · România · Switzerland · Sweden · Finland · Denmark · Deutschland · Polska · Nederland · Belgique · Österreich · Croatia · Slovakia · Louxembourg · United Kingdom · Россия · México · Türkiye · Bosnia-Herzegovina · Colombia · Azerbaijan · Saudi Arabia · Nicaragua. Stradivarius Man, açılacak fiziksel mağazaların yanı sıra müşterilerine online hizmet vereceği de aşikâr.

stradivarius.com/tr/

Markanın resmi web adresini ziyaret ettiğimizde resimde gördüğünüz gibi “Bültene abone olduğunuzda Stradivarius Man koleksiyonunda %20 başlangıç indirimi” yazısıyla bizleri karşılıyor.

Staradivarius ‘un instagram ve twitter resmi hesaplarına baktığımızda da bu duyuruyu görüyoruz. Epey heyecan yaratmaya niyetlerinin olduğu belli. Koleksiyonları merakla bekliyor olacağız. Markanın uzun zamandır taviz vermediği sadece Kadın Giyim sektöründe yer alma çizgisini esnettiğini görüyoruz. Bu kararı almalarında hazır giyim pazarının erkek giyim sektöründeki yükselişi mi etkili oldu irdelenmesi gerekecek. Şayet durum böyleyse diğer markalarda da erkek giyim sektörüne yönelme görebiliriz. Bu durum akıllara yerli Yargıcı markasını getiriyor. Zamanında erkek giyim segmenti olan fakat kapatan bu ve benzeri yerli firmaların yeniden erkek giyim sektörüne dönmeleri söz konusu olabilir mi zaman gösterecektir.

#stradivariusman

Dünya geneli araştırma yaptığımızda şu an için beklenildiği gibi çoğunlukla İspanyol moda bloglarında, İngiliz bir moda blogunda, Glamour’un Polonya edisyonunda, İtalyan bir moda bloggerın konudan bahsettiği görüyoruz. Bu yazılara, incelemeniz için, sırasıyla yazımızın referans kısmında yer verdik. Gelişmeler oldukça yazımızı güncelliyor olacağız. Bizi Instagram ve Twitter adreslerimizde takip etmeyi unutmayın.

@Fashionziner       #Fashionziner


Modanın nabzını, modanın yeni adresi Fashionziner.com ‘da tutun. Bizi takip etmeye devam edin, sağlıcakla kalın, Fashionziner Yazı Ekibi 2017
Bu yazıdaki referanslar; https://tr.wikipedia.org/wiki/Stradivarius_(Inditex) https://www.instagram.com/stradivarius/ https://fashionunited.com/news/fashion/stradivarius-to-unveil-menswear-line/2016112913792 http://www.glamour.pl/artykuly/stradivarius-man-czyli-kolekcja-dla-mezczyzn-w-stradivarius http://www.efeestilo.com/noticia/stradivarius-man-detalles/ http://www.guyoverboard.com/2016/12/stradivarius-man.html Fotoğraflar; https://www.instagram.com/stradivarius/ Ekran Görüntüleri (Screenshots); http://www.stradivarius.com/tr/

SUBSCRIBE Fashionziner Newsletter!


Tüm medya mecralarımızı takip etmeyi unutmayınız. Share Now:

Fashionziner

Fashion Magaziner Portal

Fashionziner has 99 posts and counting. See all posts by Fashionziner

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir