Sürdürülebilir Moda Platformu

0
shares
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
+
What's This?
SMP

Sürdürülebilir Moda Platformu

Sürdürülebilir Moda Platformu; gezegene ve topluma duyarlı bir tekstil ve moda ekosisteminin oluşmasını amaçlayan; bilgi, deneyim ve fikir paylaşımını hedefleyen bağımsız bir platformdur. Moda ve/veya sürdürülebilirlik alanında çalışmalar yürüten, ortak noktası bu alanda olumlu bir etki yaratma motivasyonu olan kişi ve kurumlardan oluşan platform, sektördeki tüm paydaşlara ortak bir zeminde buluşma ve bilgi/fikir/deneyim paylaşımı yapma olanağı sunarak Türkiye’de sürdürülebilir moda olgusunun yaygınlaşmasını amaçlamaktadır. Gerçekleştirmekte olduğu faaliyetlerle, bir açık kütüphane görevi gören SMP, sektörde sürdürülebilir moda hakkında bilgi seviyesini arttırarak, bu konuda duyarlı kişilerin değişim elçisi olma konusunda somut adımlar atmalarına ve birbirinden bağımsız kişi ve kuruluşları bir araya getirerek moda ve tekstil ekosisteminde ortaklaşa bir dönüşüm ile daha iyi bir dünya yaratılmasına katkı sağlamak amacıyla kurulmuştur. Bu amaca yönelik herkesin katılımına açık ilk etkinliğini 9 Hazıran 2018 Cumartesi günü saat 14.00-19.00 arası Studio-X İstanbul’da gerçekleştirecek olan platformun kuruluşuna kaynaklık eden kurum ve kişilerin listesi aşağıdaki gibidir: Bükra Kalaycı Eda Çakmak-Fashion Revolution Turkey Edipcan Yıldız-reflect Gülin Ölçer-Zero İrem Yanpar Coşdan-yesilyama.com Nazlı Ödevci-Giysi Takası Nermin Köse-Away Denim Öykü Özgencil-INCOMPLIT Pınar Öncel- surdurulebiliryasam.tv Refik Çolakoğlu-Fashionziner.com

Ülkü Çağlayan-Circuit İstanbul


Facebook Event:


instagram.com/surdurulebilirmodaplatformu/ facebook.com/surdurulebilirmodaplatformu/

Her türlü soru ve fikirleriniz için surdurulebilirmodaplatformu@gmail.com adresinden bizlerle iletişime geçebilirsiniz.


Fashionziner ‘ın Sürdürülebilir Moda ile ilgili çalışmalarına Fashionziner.com/sustainability/ sayfamızdan ulaşabilirsiniz.
Bu basın bülteni Sürdürülebilir Moda Platformu tarafından hazırlanmıştır. Siz de moda markanızın basın bültenini info@fashionziner.com adresimize iletebilirsiniz.
Subscribe our YouTube Channel!
Follow us on Instagram!
Tüm medya mecralarımızı takip etmeyi unutmayınız. Share Now:

Fashionziner

Fashion Magaziner Portal

Fashionziner has 99 posts and counting. See all posts by Fashionziner

Sürdürülebilir Moda Platformu” için bir yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir