The 2018 Screen Actors Guild Awards

0
shares
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
+
What's This?
Törenin resmi olmayan ancak bir çok ünlü tarafından tercih edilen pembenin açık tonları kırmızı halıya hakimdi. Bu törenle bir kez daha pembenin sadece tatlı imajı yaratmadığını, farklı tonlar ve kumaş seçimleriyle ne kadar klas bir görüntü yaratabileceğini bir kez daha görmüş olduk. Margot Robbie tüy detaylı ufak işlemeler içeren Miu Miu markalı bir elbise tercih ederken Millie Bobby Brown kendi kadar duru bir Calvin Klein elbise, Dakota Fanning somon renkli straplez hafif ışıltılı bir Prada ve Sadie Sink ise Chanel bir elbise tercih etti. Törende ana hatlarıyla doğal güzellik ön plana çıkarken sıkı sıkıya bağlı topuzlarla beraber koyu tonlu makyajlar maalesef baş gösteremedi. Tamamen doğal güzellik üzerine konseptlenen makyaj ve saç stilleri bu törenin en dikkat çekici detayı oldu. Aynı zamanda Madeline Brewer’ın Jennifer Behr marka saç aksesuarının giydiği inci detaylı Reem Acra marka elbisesiyle uyumu törende en çok konuşulan isimlerden biri olmasına sebep oldu. Öte yandan kırmızı halının bir diğer konsepti ise payetler parıltılar ve pullardı. Bunların bir getirisi olarak da ışıl ışıl bir görüntü kırmızı halıyı boydan boya süsledi. Özgüvenleri elbiselerinin payetlerinden daha ışıltılı duran kırmızı halı ünlüleri ise adeta bir şıklık yarışı içerisindeydi. Lupita Nyong’o gri payetli siyah tül detaylı Ralph&Russo Couture bir elbise giyerken, Mandy Moore ise Ralph Lauren imzalı mavi ince askılı düz bir elbiseyle göz doldurdu. Allison Janey, metalik gümüş renkli uzun kollu Yanina Couture tarafından hazırlanmış elbisesiyle gecenin en dikkat çeken isimlerinden biri olmayı başardı. Nicole Kidman ise Armani Prive koleksiyonundan uzun kollu kahverengi payetli ve sol omzuna oturtulmuş keskin detayı olan bir elbise tercih etti. Omzundaki bu detay 2017 yılında gerçekleşen aynı ödül töreninde giydiği elbiseyi tekrar hatırlattı. 2017 yılında tercih ettiği Gucci elbisesinin iki omzunda da yine dikkat çekici bir detay bulunuyordu. Nicole Kidman gibi stil değişikliklerine açık bir kadının vücudunun aynı bölgesine tekrardan dikkat çektirtmesi basın tarafından konuşuldu.
Mandy Moore – Ralph Lauren
 
Allison Janey – Yanina Couture
 
Nicole Kidman – Armani Prive
 
Lupita Nyong’o – Ralph&Russo Couture
  Çağla Altınordu ” Moda ışığınıza yakışandır. “
Bu yazıdaki referanslar: www.vogue.com/slideshow/sag-awards-red-carpet-celebrity-fashion popsugar.com/fashion/Nicole-Kidman-Armani-Prive-Dress-SAG-Awards-2018-44515210
 
Subscribe our YouTube Channel!
Follow us on Instagram!
Tüm medya mecralarımızı takip etmeyi unutmayınız. Share Now:

Çağla Altınordu

1997 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdum. İstanbul Teknik Üniversitesi Tekstil Mühendisliği bölümünde eğitimimi sürdüyorum. Kumaşlara olan ilgim doğrultusunda işin ham maddesini öğrenmek için bu bölümü tercih ettim. Modaya olan tutkum ve mühendislik bilgilerimi birleştirebileceğim bir kariyer hedefim var. Modanın insanların kendi ışığıyla birleştiğinde anlam kazandığına inanıyorum ve bu inanç doğrultusunda insanların kendi ışıklarını bulup modayla birleştirmesine katkı sağlamak amacıyla yazıyorum.

Çağla Altınordu has 15 posts and counting. See all posts by Çağla Altınordu

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir