COACHELLA

0
shares
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
+
What's This?

Eveeet! Geçen haftalarda sosyal medyada çılgınlar gibi karşımıza çıkan ve eminim ki bir çoğumuzun gitmek isteyeceği festival COACHELLA yazımıza başlıyoruz.

Coachella birbirinden güzel sahne şovlarıyla müzik festivali olmanın yanı sıra büyük bir festival modası olarak karşımıza çıkıyor. Herkesin özenli hatta biraz abartılı ve iddialı giyinip gittiği festival her sene ağırladıkları ünlülerle tüm dünyanın ilgisini çekiyor. Peki bu senenin akımı ne ? Kimler ne giydi ? Tarz mı ? Rüküş mü? diyorsanız okumaya devam edin 🙂

Bu yıl Türk akınına uğrayan festival alanını, sosyal medya hesaplarından da sıkça gördüğümüz gibi; kimi sadelikten yana kimi abartıdan kimiyse tam kıvamında ama herkeste ortak olan bazı şeyler var. Bu yılki Coachella ruhunu oluşturan Coachella denildiğinde akıllara gelen şeyler; 1- Yüksek Doz Parıltı: Parıltıları genellikle yüz bölgesinde görmeye alışmışken bu yıl kollarda, dekoltede, bacaklarda kısacası vücudumuzun her yerinde karşımıza çıkıyor. Rihanna’nın markasının çıkardığı vücut aydınlatıcısından gelen bir ilham olsa gerek. 2- Abartılı Aksesuarlar: Giyilen kıyafeti tamamlayan abartılı aksesuarlarda kombinlerin vazgeçilmez unsuru. 3-Renkli Saçlar ve Saç Aksesuarları: Saç aksesuarlarında piercingleri 2 yıl öncesinde bıraktık biz diyorsanız çok yanılıyorsunuz. Çünkü bu yıl taçlar,çiçekler out, saç piercingleri in! Hazır saç demişken devam edelim. 4-Örgüler: Bu yılın saç trendi olan örgü!  isterseniz ikili isterseniz ters,ister balık her modelden görmek mümkün olan bu saç stili festival ruhunun bütünleyicisi oldu. 5- Bel Çantaları: 2018’in moda akımı olan 90lardan kopup gelen kullanım kolaylığıyla kalplerde taht kuran; bel çantalarını hemen hemen herkesin üzerinde görmeniz mümkün.

Hadi gelin şimdi ünlüler ne giymiş ona bakalım.

1-RIHANNA

Yaptığı her şeyi kendine yakıştıran Rihanna aldığı kilolara meydan okurcasına bembeyaz giymeyi tercih etmiş. Fakat pantolonun kenarlarını süsleyen 2 yıl öncesinin modası olan ve günümüzde her yerde kolaylıkla bulunabilen kovboy kemer tokası tercihi biraz kafa karıştırıcı olmuş. Üzülerek söylemeyeliyim ki  ortada kombin adına ya da festival ruhu adına hiçbir şey göremiyorum. Ne yapsam olur algısını biraz abartmış.

2- ALESSANDRA AMBROSIO

Geçtiğimiz yıllardaki festival kıyafetleriyle tarzını kanıtlayan  Victoria Secret meleği Alessandra bu sene de şaşırtmayarak tam yerine ve kendine yakışır şekilde kombin yapmış. Kesinlikle favorilerimden biri  Alessandra!

3-GIGI&BELLA HADID

Yapılan tüm kombinlerin, abartılı kıyafetlerin yanında sadeliklerinden şıklık yaratarak biz buraya eğlenmeye geldik dercesine giyinerek beğenileri üzerlerinde topladılar. Her ne kadar Bella’yı beğenmesem de Gigi favorilerimden olmaya devam ediyor.

4- KYLIE JENNER

Ben ne yapsam olur diyen bir diğer ismimiz Kylie soğuk karamel tonlarında latex bir takım giymiş. Olmuş mu? yaağni neden olmasın o bir Kylie. Bu arada denemediği saç rengi kaldı mı?

5-HAILEY BALDWIN

Tarz olarak cool bulduğum Hailey iddialı bir kombin tercih etmeyen isimlerimizden. Üzerine giydiği crop bluzu ona pek yakışmamış olsa da fiziğinin güzelliği her şeyi gölgede bırakmış. Unutmayalım ki açık giyinmek şık ya da tarz olmak değil arkadaşlar.

6-TAYLOR HILL

Tatlı mı tatlı Taylor, sadelikle olmasa da taşlarla,parıltılarla festival ruhunu doruklara taşımış. Hem tarzımı konuştururum hem eğlenmeme bakarım diyerek öne çıkan isimlerden.

7-Kendal Jenner

Sadelik ve sıradanlık arasına sıkışan bir Kendal Jenner.  Üzerinde konuşulacak yorumlanacak pek bir şey kombinlememiş Kombini de vücut hatlarına göre yanlış olmuş.  Kişisel zevklere bağlı olarak ben havuç pantolonları sevmiyorum.

8- ŞEYMA SUBAŞI

Hiçbir festivali kaçırmayan, festivallerin aranılan yüzü Şeyma Subaşı’nın güçlü festival kombinlerini ne yazık ki bu yıl göremedik. İlk gün giydiği Off-White kıyafetiyle beğenilerimizi toplasa da (şapkasını asla yakıştırmadım) ikinci gün yaptığı kombinle geçen senelerin Coachella modasının devamı gibi görünmüş. Üzülerek söylemeliyim ki geçen seneki Şeyma’yı aradı gözlerimiz.

 9-HANDE ERÇEL

Tarzı olduğunu düşünmezken Coachella boyunca yaptığı kombinlerle stiline hayran bıraktı beni. Söylenebilecek tek şey ilk gün taktığı örgülü saçın gereksiz uzun olması fakat  insanın gözü onu bile görmüyor. Özellikle ikinci gün yaptığı Amerikan dizilerinden fırlayan kombininin göz bebeği gri bluz festivale çok yakışmış.

 10-HADİSE

Hadisenin çok konuşulan merakla beklenen kıyafeti hayal kırıklığı yaşattı. Dantel, file,çiçek deseni,kovboy şapka ve tokalı kemer gibi her şeyi kullanarak yaptığı kombini onu demode gösterirmiş. Maalesef ki üzerinde beğendiğim tek şey sezonun trendi olan gözlüğü. Umarız ki iddia edildiği gibi kıyafetine 100.000tl harcamamıştır. Bir sonraki yazıda görüşmek dileğiyle.  
Dilara Koloğlu “Moda ruhunda, sen daima parla”
Bu yazıdaki referanslar:
 
Subscribe our YouTube Channel!
Follow us on Instagram!
 
Tüm medya mecralarımızı takip etmeyi unutmayınız. Share Now:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir