The Woolmark Company ve adidas, Woolmark Performans Yarışması’nı sunar [SPOTLIGHT]

0
shares
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
+
What's This?
The Woolmark Company ve öncü spor markası adidas güçlerini birleştirerek performans endüstrisini hedefleyen inovasyon tekniklerini güçlendirme yarışması düzenliyorlar. Woolmark Performans Yarışması yıllık bazda düzenlenecek olan, Avrupa ve Kuzey Amerika’daki öğrencilerin katılabileceği ve gençlerin kariyerlerine hız vermeyi amaçlayan yeni bir yarışma. Sektör öğrencilerine yaratıcılıklarını geliştirme ve kariyerlerini başlatma fırsatı veren yarışma spor alanına bilim ve Avustralya Merino yünü sayesinde performans arttırma fırsatı sunuyor. Performans kıyafetleri tekstil dünyasında en hızlı ilerleyen sektör. Bu büyüme, yeni teknolojilerin çıkışı, yeni spor trendleri ve insanların sağlığa ve fitness’a verdiği öneme bağlanabilir. Tüketiciler, satın aldıkları eşyaların çevreye olan etkisine daha fazla önem vermeye başladılar ve doğal alternatiflere doğru yönelmeye başladılar. adidas’ın üst düzey tasarım direktörü Tillmann Studrucker “adidas’ta her zaman yeniliğe, inovasyona ve yaratıcılığa inanıyoruz” diye anlatıyor. “The Woolmark Company ile gerçekleştirdiğimiz bu eşsiz işbirliği sayesinde yaratıcı öğrencilere sporun geleceğine şekil verme şansı veriyoruz. Çok yaratıcı tasarımlarla karşılaşacağımıza eminim.” Spor kıyafetlerine ve dünyasına artan ilgiden faydalanarak yün teknik bir elyaf olarak sunuluyor ve rahatlık ve performans arayışında olan tüketicilerin isteklerinin karşılanması amaçlanıyor. Yün, öncü spor markaları ve üreticiler tarafından kokuya dayanıklılığı, nefes alabilirliği ve ısı regüle etme gibi teknik özellikleri sayesinde tercih edilen bir materyel oldu. Woolmark PerformansYyarışması’nın kazananına 10,000€ ödül verilmenin dışında, iş bulma olanakları ve Woolmark’ta 3 aylık staj olanağı sağlanacak.

Önemli tarihler:

  • Kayıtlar açıldı
  • 25 Mayısta sunum alımları kapatılacak
  • Finalistler Haziran ayında açıklanacak
  • Kazanan ISPO Munich 2019 esnasında açıklanacak
 

The Woolmark Company Hakkında:

  The Woolmark Company Merinos yünü konusunda global bir otoritedir. The Woolmark Company’nin uluslararası tekstil ve moda dünyası ile genişleyen iş birliği ağında, TheWoolmark Company Avustralya yününün doğal bir lif ve lüks segmentte yer alan ürünler için önemli bir içerik olduğunu savunmaktadır.   The Woolmark Company logosu yüksek kalite, mükemmeliyetin öncülüğü ve çiftlikten nihai ürüne kadar uzanan inovasyon kapsamında dünyanın en çok bilinen ve saygı duyulan logosudur.   The Woolmark markası, yaklaşık 55.000 Merinos yün yetiştiricisinin sahip bulunduğu kar amacı gütmeyen bir şirket olan Australian Wool Innovation’a (AWI) aittir. AWI’nin vizyonu dünyaya en iyi doğal lifi temin eden enerjik, istikrarlı ve karlı bir Merinos yün sanayisi için önemli bir katkı sahibi olmaktır.  

adidas hakkında:

  adidas uluslararası spor eşyaları sektöründe öncü bir markadır. Reebok ve adidas markalarını çatısı altında barındırmaktadır. Almanya’nın Herzogenaurach kentinde ana merkezi bulunan markanın dünyanın her yerine yayılmış 60.000’den fazla çalışanı bulunmakta ve 2016 verilerine göre 19 milyon euro’luk satış gerçekleştirmiştir.  
#woolmarkchallenge
Facebook: @TheWoolmarkCompany Twitter: @woolmark Instagram: @thewoolmarkcompany YouTube: youtube.com/user/WoolmarkOnline www.woolmarkchallenge.com
Fashionziner Yazı Ekibi 2018
Bu yazıdaki referanslar: www.woolmark.com www.woolmarkchallenge.com
Subscribe our YouTube Channel!
Follow us on Instagram!
Tüm medya mecralarımızı takip etmeyi unutmayınız. Share Now:

Fashionziner

Fashion Magaziner Portal

Fashionziner has 99 posts and counting. See all posts by Fashionziner

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir