Marangoni Master Burs Yarışması 2018

0
shares
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
+
What's This?

Fashionziner okurları ile paylaşılan bu yazı, italyada.net tarafından hazırlanan Marangoni Master Burs Yarışması ile ilgili ilandır, iyi okumalar.
Dünyaca ünlü moda okulu Istituto Marangoni’nin Ekim 2018 başlangıçlı master burs yarışması açıldı. Yarışmaya katılmak için ayrıca bir proje istenmiyor, portfolyo bazlı değerlendiriliyor.
“İtalya’daki moda okulu Marangoni sunumu ve portfolyo değerlendirme etkinliği 5 Mayıs Cumartesi günü saat 11.00’de Suadiye Oteli’nde Sancak Salonu‘nda yapılacak.
 
Saat 11.00-12.00 arası İtalya’dan gelen yetkili Marangoni’deki programlarla ilgili bir sunum yapacak. Sonrasında portfolyolarını, çizimlerini göstermek isteyen ya da bire bir yetkiliden bilgi almak isteyen öğrencilerin karşılıklı görüşmeleri başlayacak.
 
Etkinliğe kayıt için lütfen Vera Eğitim ile iletişime geçiniz. Yer kısıtı olduğundan lütfen kaydınızı bırakınız. 
Kayıt için CV’nizi vera@veraedu.com adresine iletebilirsiniz.”

Belgelerimi nereye, nasıl ileteceğim? Bütün belgeler e-maille Marangoni Türkiye temsilcisi Vera Eğitim’e iletiliyor. vera@veraedu.com Son başvuru tarihi ne zaman? 11 Mayıs 2018. Sonuçlar ne zaman açıklanıyor? Haziran’ın ilk haftası. Ne kadar burs veriliyor? Kazanan öğrenciye üç çeşit burs imkanı var: 5000€ indirim, %50 burs imkanı ya da %100 burs. Başvuru için hangi belgeler gerekiyor? Diploma, transcript, pasaport, ıslak imzalı motivasyon mektubu, iki adet referans mektubu, ingilizce dil belgesi IELTS B2, CV ve portfolyo (çizim gerektiren bölümler için) gereklidir. *Portfolyo dosya boyutu maksimum 10 mb, diğer belgelerin dosya boyutları maksimum 2 mb ve bütün dosyalar mutlaka pdf formatında olmalıdır. Orijinal yarışma metnini nasıl edinebilirim? vera@veraedu.com adresine talep iletiniz.
veraedu.com instagram.com/veraegitim/ Bostancı Mah. Gümüşçü Sok. No: 29 Ada Residence D:3 Bostancı – İstanbul – Tel: 0216 504 20 12 facebook.com/italyada twitter.com/italyada

italyada.net Hakkında:

italyada.net, İtalya’da Eğitim alanında hizmet veren Vera Eğitim Danışmanlık ‘ın blogudur. Bu blogta sadece İtalya’daki okulların duyurularını değil, İtalya’ya yaptığımız seyahatler, İtalyan edebiyatçılarından eserler, İtalyan modası ve İtalya’ya dair birçok haber bulacaksınız.
Bu yazıdaki referanslar: italyada.net veraedu.com
  İlgili sektör profesyonellerine, tasarımcılara, öğrencilere; Tekstil-Moda odaklı markanızı, projenizi, girişiminizi, akademik çalışmanızı özellikle yeni olmak kaydıyla tanıtmak isterseniz, Fashionziner ‘a info@fashionziner.com adresi aracılığıyla basın bülteni iletebilirsiniz.
-Fashionziner Hakkında: Türkiye ‘nin yeni moda-magazin portalı olan Fashionziner.com; tekstil-moda alanında Türkiye’de yapılan tüm başarılı-güzel-güncel-orjinal-genç çalışmalara/haberlere yer vermeye çalışıyor. 15 genç yazarı ile kendi moda-magazin portalı kültürünü oluşturmaya devam ediyor. 1. yılını dolduran portalımızda genç moda tasarımcıların keşfedileceği bir platform olma ve modanın uluslararası İstanbul merkezli bir kavşağı olma amacı güdüyor. F CAREER olarak adlandırılan career.fashionziner.com adresinde ziyaret edebileceğiniz bir kariyer portalı da bulunuyor. Fashionziner Spotlight segmenti ile ürün-marka tanıtımlarına yer veriyor. Fashionziner Atelier kapsamında düzenlenecek atölyeler ile de alanında öncü, başarılı, faydalı değer üreten çalışmalara katkıda bulunurken yenilerini de oluşturmak istiyor. Fashionziner.com
Subscribe our YouTube Channel!
Follow us on Instagram!
Tüm medya mecralarımızı takip etmeyi unutmayınız. Share Now:

Fashionziner

Fashion Magaziner Portal

Fashionziner has 99 posts and counting. See all posts by Fashionziner

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir