GQ Türkiye ‘den Global Traveler Sergisi

0
shares
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
+
What's This?

GQ Türkiye ‘den Global Traveler Sergisi

“Tamer Yılmaz fotoğraflarıyla sekiz farklı alan, sekiz başarılı isim, sekiz ilham veren destinasyon… ” dan yola çıkan GQ Türkiye, Emaar Square Mall ‘da Global Traveler Sergisi ‘ni geçtiğimiz aylarda düzenledi.  Serginin kreatif direktörlüğünü Ulaş Eryavuz üstlendi. 26 Aralık 2017 ‘de sona eren sergiyi sizler için ziyaret ettik, sergi hakkındaki detayları GQ Türkiye resmi facebook sayfasından sizlere aktarıyoruz. GQ Türkiye resmi Facebook sayfasında; “Tamer Yılmaz fotoğraflarıyla sekiz farklı alan, sekiz başarılı isim, sekiz ilham veren destinasyon…GQ Türkiye, Hugo Boss ve Emaar Square Mall işbirliğiyle gerçekleştirilecek Global Traveler sergisi 26 Ekim – 26 Aralık tarihleri arasında Emaar Square Mall Art Center’da izleyiciyle buluşacak. Ulaş Eryavuz’un kreatif direktörlüğünde hazırlanan sergi, alanında başarılı sekiz farklı isimle birlikte hayal kuruyor ve onların favori seyahat noktalarına doğru ilham verici bir yolculuğa çıkıyor. Siz de bu yolculuğun bir parçası olmaya davetlisiniz.” #Fashionziner     @fashionziner     @gqturkiye
İstanbul ‘un yeni cazibe merkezlerinden Emaar Square Mall hakkında detaylı bilgilere bu paragraflardan ulaşabilirsiniz.

Alışveriş, Eğlence ve Gastronomi Merkezi

Emaar Square Mall, Türkiye’den ve dünyadan ziyaretçilere sıra dışı bir deneyim yaşatacak alışveriş, eğlence ve gastronomi destinasyonu olarak tasarlandı. Ülkemize ilk defa gelen lüks mağaza ve markalara ev sahipliği yapmanın yanı sıra; yeme-içme, eğlence ve modern kent yaşamındaki her türlü ihtiyaca cevap veren bir yaklaşım sunuyor. 28 Nisan 2017 tarihinde kapılarını açan Emaar Square Mall, yılda ortalama 25 milyon ziyaretçi hedefliyor. Emaar Square Mall, her bütçe ve zevke uygun marka karmasını tek mekanda sunuyor. Açık ve kapalı alanda mağazaları bulunan merkez, Türkiye’ye ilk defa gelen lüks markaları ziyaretçileriyle buluşturuyor. Sosyalleşmek, dinlenmek, eğlenmek veya ailesiyle birlikte iyi vakit geçirmek isteyen herkes, aradığını Emaar Square Mall’da buluyor. Anadolu Yakası’nın ilk 4DX salonunu da barındıran 2 bin 400 koltuk kapasiteli çok katlı sinema, Emaar Akvaryum ve Sualtı Hayvanat Bahçesi, seyir terası (2018), eğlence alanları, restoran ve kafeler, geleneksel Türk pazarı ile Emaar Square Mall, ziyaretçilerini adeta başka bir semte gelmiş gibi hissettiriyor.

İstanbul’da Emaar İmzası

Dubai merkezli Emaar Properties, dünyanın en büyük gayrimenkul geliştirme şirketlerinden biri. Alışveriş merkezleri, perakende, turizm, eğlence ve finansal hizmetler sektörlerinde de büyük proje ve deneyimleri olan Emaar, ikonik projelere imza atıyor. Yalnız gayrimenkul geliştirmiyor, tasarladığı mekanları kullanacak bireylerin ihtiyaçlarını karşılayan katma değeri yüksek üst düzey hizmetler, yepyeni bir deneyim sunuyor. 1997’de kurulan Emaar’ın ülkemizdeki faaliyetleri 2006 yılında başladı. İlk olarak Toskana Vadisi projesini hayata geçiren Emaar Türkiye, 2016’da Rixos’la birlikte Antalya’da Land of Legends’ı hizmete sundu. Şirketin ülkemizdeki 3. ve en büyük projesi ise İstanbul’un Anadolu yakasında adeta yeni bir semt yaratan Emaar Square. Çamlıca’da 66 dönüm arazi üzerine kurulan proje; otel, ofis, konut ve alışveriş merkezini bir araya getiren karma bir yapıda tasarlandı.
Bu yazıdaki referanslar: facebook.com/gqturkiye/ emaarsquaremall.com/hakkimizda
Subscribe our YouTube Channel!
Follow us on Instagram!
Tüm medya mecralarımızı takip etmeyi unutmayınız. Share Now:

Fashionziner

Fashion Magaziner Portal

Fashionziner has 99 posts and counting. See all posts by Fashionziner

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir