Paylaşarak Çoğalan Kadınların Uygulaması: GLAMY

0
shares
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
+
What's This?

Glamy, kadınların kendi arasında elbise, ayakkabı ve çanta gibi moda ürünlerini paylaştığı bir uygulamadır. Kadınların yalnızca bir gece için “servet harcayarak” aldığı elbiseleri kiraya vererek birçok kadına ulaştırmalarını ve bunu yaparken de para kazanmalarını sağlar.

Diğer bir taraftan baktığımızda da kadınlar her davette farklı olmak ister. Artık sosyal medya hesaplarında bile aynı elbiseyle iki fotoğraf yüklemeyi tercih etmiyorlar. Ancak bahsettiğimiz gibi bu tarz elbiseler oldukça pahalı. Durum böyle olunca kadınlar Glamy’den istedikleri tasarım ve markada olan moda ürünlerini kiralayabiliyorlar. Kiraladıkça hem tasarruf etmiş hem de dolaplarını abiye ürünlerle doldurmamış oluyorlar.

Bir elbisenin yalnızca bir kadın değil birçok kadın tarafından kullanılması demek; modanın da sürdürülebilirliğine destek olmak anlamına geliyor. Hepimizin bildiği gibi moda sektörü çevreye çok zarar veriyor. Kiralayıp, kiraya vererek kadınlar Glamy sayesinde bu zararı en aza da indirmiş oluyor. Özellikle millenniallar bu konuda çok hassas.

Aslında Glamy kadınlar arası bir dayanışmanın en güzel örneği. Modanın bize kazandırdıklarının yanında kaybettirdiklerinin de farkındalığını sağlıyor. Her şeye anında ulaşmanın zorluğunu kırıyor ve aynı zamanda kadınların sosyalleşmesine de kapı aralıyor.

// ( http://blog.fashionziner.com/2019/01/16/the-womens-application-which-is-all-about-sharing-and-getting-multiply-glamy/ )

The women’s application which is all about sharing and getting multiply: GLAMY

Glamy is an application that women sharing  their fashion products which are dresses, shoes and purses with each other. It contributes that women who bought dresses that ‘’cost them a fortune’’ lend those dresses and reach a lot of another women. While in this process, women also earn money.

On the other hand, women want to be different each invitation.They don’t even prefer to load photograph with same dress twice in social media account. Unfortunately, the dresses that are so expensive as we said. In the circumstances women are able to lend whatever they desire desing and brand dresses from Glamy. As they are lending and renting, they keep saving also not fill their closet full of dress.

When a dress reach and use more than one woman, it supports sustainable fashion, too. Like all we know fashion industry is really harmful for the environment. When women lend and rent, they contributes decrease this damage minimum, thanks to Glamy. Specially, millennials are really sensitive about this.

Actually, Glamy is the beautiful example that is cooperation between women. Glamy is the awareness of what fashion gain and lose to us. It breaks the challenge that getting everything immediately. Besides all of these consequences it opens the door for the women get more socialising.

If you want to rent or lend your closet, you can download on your phone here.


Bu yazıdaki referanslar: heyglamy.com


Bu basın bülteni GLAMY tarafından hazırlanıp Fashionziner ‘a iletilmiştir. Siz de moda markanızın basın bültenini info@fashionziner.com adresimize iletebilirsiniz.


Üstelik bu yazımızda Fashionziner okurlarına özel bir haberimiz var. Yeni yıl ilk etkinliğimiz Fashionziner OFF-SITE SESSION, 26 Ocak 2019 tarihinde Saat 14:00 te Workhaus ‘da Zoya Meyve ve NEO Better COFFEE ‘nin ikramları ile gerçekleşiyor. Yeni segmentimiz Fashionziner Masterpieces ‘ın lansmanının yapılacağı etkinliğimizde GLAMY ‘ye de sunum fırsatı verilecek. offsitesession.eventbrite.com adresinden etkinliğimize kayıt olabilirsiniz. Etkinliğe katılım için kayıt zorunludur.


Fashionziner Yazı Ekibi 2019


Subscribe our YouTube Channel!

Follow us on Instagram!

Tüm medya mecralarımızı takip etmeyi unutmayınız. Share Now:

Fashionziner

Fashion Magaziner Portal

Fashionziner has 99 posts and counting. See all posts by Fashionziner

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir