Vanity Fair After Party 2018

0
shares
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
+
What's This?
Los Angeles Dolby Tiyatrosunda gerçekleşen 90. Oscar Ödül Töreni için uzun süre boyunca nefesler tutuldu. Bir yandan sahnede kimin ödül alacağı merak edilirken öte yandan kırmızı halının kazanacakları ve kaybedecekleri için heyecanlı bir bekleyiş söz konusuydu. Merak edilen bir diğer konu ise ödül töreninden sonra gerçekleşen Vanity Fair partisiydi. Yıldızlar bu seneki Oscar kırmızı halısında beklentiyi tam anlamıyla karşılayamazken Vanity Fair görüntüleriyle nefes kestiler. Şıklıklarının kilit noktası ise “iddialı” olmaktı.
Kendall Jenner Kendall Jenner parti için Redemption siyah mini bir elbise tercih etti. Yarasanın kanatlarını andıran kısa ve hacimli kollu elbisesinin yanlarında dantel detayı vardı. Elbiseyi yeşil Lorraine Schwartz küpesi ve siyah Christian Louboutin topuklu ayakkabı tercihiyle tamamlamıştı. Vücut hatlarını en iyi şekilde öne çıkaran Kendall Jenner, aynı zamanda seçtiği elbise modeliyle de gecenin en dikkat çekici yıldızı olmayı başardı.
Alessandra Ambrosio Seçimini Ralph&Russo tül ve işlemeli bir elbiseden yana kullanan Alessandra Ambrosio her zamanki gibi vücut hatlarını iddialı bir şekilde ortaya koydu. İnce bantlı altın renkli Giuseppe Zanotti marka ayakkabısı ve göze çarpmayan Lorraine Schwartz takıları ile elbisenin önüne geçmeden mükemmel bir uyum içerisinde kombinini tamamladı.
Miley Cyrus Miley Cyrus, Oscar kırmızı halısında tercih ettiği Moschino gümüş-pembe iki tonlu elbisesinden sonra Vanity Fair partisinde de seçimini yine iki tonlu elbiseden yana kullandı. Parti de Prabal Gurung Pre-Fall ’18 koleksiyonuna ait siyah-krem tonlu elbisesini kırmızı ruju ve zümrüt küpeleriyle tamamlayınca eski Hollywood stillerini hatırlattı.
Gal Gadot Gal Gadot, kırmızı ince askılı Armani Privé elbisesiyle mükemmelliği tam anlamıyla sağladı. Elbisenin derin bacak yırtmacı ve göğüs dekoltesi ise aşırıya kaçmayıp dozunda bırakılmıştı. Ayakkabısı, takıları ve elbisesiyle tam bir görsel şölen yaşatarak kırmızının nasıl giyilmesi gerektiğini en iddialı şekilde gösterdi.
Halle Berry Zuhair Murad İlkbahar 2018 koleksiyonundan seçilmiş şeffaf, işlemeli, mini bir elbise tercih eden Halle Berry, elbisesi kadar yarattığı stille de davette göz kamaştırdı. Stuart Weitzman marka ten rengi ince bantlı ayakkabısı ve gümüş renkli takı seçimiyle oluşturduğu stili büyük beğeni topladı.
Rosie Huntington Whiteley Rosie, Ralph&Russo İlkbahar 2018 koleksiyonundan seçtiği elbiseyle tanrıçayı andıran görüntüyü yakalayıp büyüleyici bir giriş yaptı. Straplez mint yeşili elbisesine yakın tonlarda seçilmiş ince kumaş, elbiseye boyut kazandırıyordu. Bu romantik görüntüyü ten rengi Stuart Weitzman ayakkabı seçimiyle tamamlayan Rosie, elbisenin ışıltısını ön planda tuttu.
Paris Jackson Ödül törenini es geçen Paris Jackson, sadece Vanity Fair partisine katılmayı tercih etti. Yeşil Versace elbise seçimiyle Tinkerbell görüntüsünü yakalayan Paris’in amacı Disney filmlerine olan sevgisini göstermek değildi. Ona Tinkerbell olarak hitap eden babası Michael Jackson’a ince bir hürmet göstergesinde bulundu. Şifon kuyruk ile tamamlanan mücevher çivili elbise, Paris’in dövmelerini açığa çıkararak stili bir bütün olarak tamamlıyordu.  
Amanda Seyfried Oscar de la Renta dokunuşuyla feminen ve klasik hava katılmış elbise, Amanda Seyfried için biçilmiş bir kaftandı. Sonbahar 2018 koleksiyonu parçası olan elbise siyah beyaz ve dantel üçlüsünün birleşimini gözler önüne seriyordu. Amanda’nın klasik siyah bir topuklu yerine, ombre efektli Christian Louboutin ayakkabı seçimi de kolaya kaçmadığının bir göstergesi oldu. Çağla Altınordu ” Moda ışığınıza yakışandır. “
Bu yazıdaki referanslar:
Subscribe our YouTube Channel!
Follow us on Instagram!
Tüm medya mecralarımızı takip etmeyi unutmayınız. Share Now:

Çağla Altınordu

1997 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdum. İstanbul Teknik Üniversitesi Tekstil Mühendisliği bölümünde eğitimimi sürdüyorum. Kumaşlara olan ilgim doğrultusunda işin ham maddesini öğrenmek için bu bölümü tercih ettim. Modaya olan tutkum ve mühendislik bilgilerimi birleştirebileceğim bir kariyer hedefim var. Modanın insanların kendi ışığıyla birleştiğinde anlam kazandığına inanıyorum ve bu inanç doğrultusunda insanların kendi ışıklarını bulup modayla birleştirmesine katkı sağlamak amacıyla yazıyorum.

Çağla Altınordu has 15 posts and counting. See all posts by Çağla Altınordu

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir