Domus Academy Fashion Styling & Visual Merchandising [Master Bursu]

0
shares
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
+
What's This?

Domus Academy Fashion Styling & Visual Merchandising [Master Bursu]


Fashionziner okurları ile paylaşılan bu yazı, italyada.net tarafından hazırlanan Domus Academy Fashion Management Master Bursu ile ilgili ilandır, iyi okumalar.
Bugün sizinle bilgilerini paylaşacağım 2. bölüm Fashion Styling and Visual Merchandising. 10 Ocak 2018’de başlayan Fashion Styling and Visual Merchandising master programı için açılan burs yarışması Vogue Talents sponsorluğunda. Yarışma ile katılımcılardan kendi kültürlerinden yola çıkarak ülkelerindeki uluslararası bir moda markası için görsel iletişim projesi hazırlamaları isteniyor. Konuyu iyi anlamak için lütfen bizden orjinal burs metnini istemeyi unutmayın! (vera@veraedu.combilgi@veraedu.com) Başvuru için neler hazırlanacak?
  • 10 sayfalık powerpoint proje sunumu
  • CV
  • Motivasyon mektubu
  • Transkript ve diploma/geçici mezuniyet belgesi (Ocak’ta mezun olacaklardan öğrenci belgesi isteniyor)
  • Domus Academy başvuru formu
Son başvuru tarihi ne zaman? Son başvuru tarihi 8 Eylül Cuma. O güne kadar istenen tüm belgeler bir PDF dosyası şeklinde vera@veraedu.com ve bilgi@veraedu.com adresine iletilecek. Burs oranları ne kadar? Eğitim ücreti üzerinden birer kişiye %60, %50, %40 burs, 2 kişiye ise %20 burs verilecek. Eğitim ücreti 28.600€. EU öğrenciler için 16.990€. Sonuçlar ne zaman açıklanacak? Burs sonuçları email yoluyla 29 Eylül’de açıklanacak. Yarışmaya katılmak için başvuru formunu ve orjinal burs metnini aşağıdaki bilgi talep formunu doldurarak ya da bize CV’nizi email atarak isteyebilirsiniz. Vera Eğitim Domus Academy Türkiye resmi temsilcisidir. Danışmanlık hizmetimiz ücretsizdir.(vera@veraedu.com ve bilgi@veraedu.com) veraedu.com Bostancı Mah. Gümüşçü Sok. No: 29 Ada Residence D:3 Bostancı – İstanbul – Tel: 0216 504 20 12 facebook.com/italyada @veraegitim

italyada.net Hakkında:

italyada.net, İtalya’da Eğitim alanında hizmet veren Vera Eğitim Danışmanlık ‘ın blogudur. Bu blogta sadece İtalya’daki okulların duyurularını değil, İtalya’ya yaptığımız seyahatler, İtalyan edebiyatçılarından eserler, İtalyan modası ve İtalya’ya dair birçok haber bulacaksınız.
Bu yazıdaki referanslar: italyada.net
Tüm medya mecralarımızı takip etmeyi unutmayınız. Share Now:

Fashionziner

Fashion Magaziner Portal

Fashionziner has 99 posts and counting. See all posts by Fashionziner

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir